cem34 bunlarda diğerleri: gsfantasy: bjk06parcalı: gsfantasyadidas: ve bu da engüzeli-gs0506parcalı formayeni: Yorumlarınızı bekliorum.......
âİ£T10 Yanlış link veriyosun böle link verilmez...Siliyorum bu mesajları...Tekrar link vermeni rica ediyorum...Yapamazsan özelden ulaş ;)
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: cem34 Arkadaşlar buyrun ilk çalışmam-gs parcalı06: Verdiğin linkleri mesaj olarak yollamadan önce bi çalışıp çalışmadığını denersen ii olur...Kolay gelsin...
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: cem34 al sana o zaman linkleri yenilediim: bjk0506parcalı: gs06parcalıyeniversiyon: ii yapmışsın aferin...Senden linkleri ben istemedim...Sadece düzgün bi şekilde yayınlamanı istedim...Msj yazarken dikkat et...Gzl çalışmalar...
RedOne 1.Yeni versiyon gs formasında transparan yerler yok 2.Renk birazcık daha acık olabilir Bunlar dışında cok cok iyi
cem34 dikkate alırım...saolun....alın size bugün yapmış olduum gs2006 beyz:http://img181.imageshack.us/my.php?image=gs2006beyaz8fk.png
cem34 Orjinal Mesajı Yazan: âİ£T10 Cem34 Gs formasını sen yaptın dimi? tabikide ben yaptım...Yok bide çalcaktım ;)
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: cem34 tabikide ben yaptım...Yok bide çalcaktım ;) ii... o zaman devam et böle...