Dabulu evet arkadaşlar kafama takıldı sorayım dedim sizce size göre tecrübe nedir? bana bir öğretmenimin söylediğine göre **Tecrübe: yenilen kazıkların tümüne tecrübe denir... ** :D
asasasasasasas Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu Tecrübe: yenilen kazıkların tümüne tecrübe denir... :D Güzelmiş :)
KalkVeSavas aynı görüntüye hazırlıklı olmaktır . bu konuyu kitlerlerse,bidaha aynı tür bi konu açmazsın mesela.
SoniC Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu Tecrübe: yenilen kazıkların tümüne tecrübe denir... :D En güzelini öğretmenin demiş :)
ismet_nash zaten herkes hizlioglunun dediği şeyin aynısını söylüyor yani en iyisini öğretmeni demiş gerisi yalan dolan
Eagle-Eye Tecrübe çok kısaca yaşayarak öğrenmek demek.. ama büyüklerimizin sözlerini unutmamak gerek: "Biz bu saçları değirmende ağartmadık" veya "Bir musibet bin nasihatten iyidir." :)
Gökhan yaşadığım bir olaydan sonra evet fikrim değişti bu gün daha önce tecrübe için "bence Tecrübe Aynı Hatayı 2. Defa Yapmamaktır" demiştim ama böyle değil hocan çok doğru söylemiş