LuNaT1C Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Başlığı bobilerden alıntılar diye değiştirseler bari:P Aynen aynen.Vakti geldi.
Freak. Kimler üye bobilere. Benim nick freak_ :) Başka üyeler varsa şu tarikat işinden ben pek çakmadım beni aydınlatsın. SCN tarikatına katılmak istiyorum:p
crdsa crdsa benimki :) gerçekleşmesi kıyamet alameti olan şeyler'dekini ben de yapmıştım :D hepimizin hayali zaten o :D Verdim bütün montelerine k'ları :) Bobiler konusu mu olcak bu :D
Freak. O sağolsın Ozan. Artık ben de k basabiliyore:P 5 Sayfa k basmak zor oldu ya:) Var mı başka üye?
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: Korpiklaani Hepsine k mı verdin :eek: Sağolasın sen de, niye o kadar uğraştın :D Hoşuma gitmeyen bir tane vardı ona basmadım:p
Mustang.Q7_ Bende üye olcamda photoshop kullanmak istesemde babam siliyor pcden kullanamadığım için üye olamıyorum:( Daha doğrusu orda hep photoshop çalışması yapmak gerekiyor.
OziLy Orjinal Mesajı Yazan: Korpiklaani Yiğit Özgür'den bir karikatür Daha konuşma sıralarını bulamadım.Biraz karışık olmuş.
Mr.Sagopa Orjinal Mesajı Yazan: Korpiklaani Yiğit Özgür'den bir karikatür Kafam olmuş bir :D:D.Müthiş.
Freak. @Ozan Tanil De Moreira: Karikatürlerde öncelik yukardaki ve soldaki balonlardadır. Kafa bir:D Cihan Ceylan'ın hafif şapşal tiplemeleri Yiğit Özgür'ünkilerden daha güzel oluyor bence. Bulursam bir kaçtane koyacağım buraya:) Edit:
crdsa Evet katılıyorum Freak. Ama tabi Yiğit Özgür'ün kelime oyunlarını kimse bu kadar süper yapamıyor :D Orjinal Mesajı Yazan: Ozan Tanil De Moreira Orjinal Mesajı Yazan: Korpiklaani Yiğit Özgür'den bir karikatür Daha konuşma sıralarını bulamadım.Biraz karışık olmuş. Yukardan aşağı doğru okuyacaksın :D
Rick Wright Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Cihan Ceylan'ın hafif şapşal tiplemeleri Yiğit Özgür'ünkilerden daha güzel oluyor bence. Bulursam bir kaçtane koyacağım buraya:) evet yine o adam filan var o tipte :)tarzları farklı ama umut sarıkayanın üstüne tanımam =)