XII **Beyler şuana kadar demoyu n aldım n indirdim ama aklıma bi soru takıldı çoğu arkadaşlarda oyun görüntülerini görünce grafikler çok düşük geldi bana bu oyunamı yoksa sizn bilgisayarınıza mı bağlı?Bende Fx5500 ekrankartı war görüntüm nasıl olacak?**
Wolter Orjinal Mesajı Yazan: XII Beyler şuana kadar demoyu n aldım n indirdim ama aklıma bi soru takıldı çoğu arkadaşlarda oyun görüntülerini görünce grafikler çok düşük geldi bana bu oyunamı yoksa sizn bilgisayarınıza mı bağlı?Bende Fx5500 ekrankartı war görüntüm nasıl olacak? Medium çok rahat oynarsın
chos3n Dostum forumda verilen yöntemlerden herhangi birini denedinmi acaba kaliteyi yükseltmek için? Çünki demonun orjinalinde çözünürlük düşük geliyor..
KalkVeSavas medium mu oynayacak,high oynayacak high...geforge 2 gts le 1024 te high oynuyorum..tüm sistem komple asus benim, belkide ondan.. yine söylüyorum ea nın grafik motoru süper.
XII **Beylr benim düşündüğüm fifa2006 nın en iyi grafiği nedir?şuanda demoyu highda oynayan bi arkadaş oyunu için görüntüsü ekleyebilirmi?**
chos3n Buyur kardeş üşenmedim çektim senin için :) **EDİT : İzin verilen boyutlar çok küçük birazdan rapid linki vercem..**
chos3n Buyur DOstum Umarım yardımcı olabilmişimdir.. http://rapidshare.de/files/4841215/ScreenShot.zip.html ;)
KalkVeSavas oyun için görüntü vermemişsin bi tane,hep sinematikleri doldurmuşsun.. 1024 dekinden farklı olarak,oyuncuların üzerine ışık yansıması olayı var.
RubenMartin bendede 9600xt war. görüntü kalitesi iyi.. Fakat ekran tazeleme hızından olacak Uzun toplarda titreme oluyor...
w.rooney Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin bendede 9600xt war. görüntü kalitesi iyi.. Fakat ekran tazeleme hızından olacak Uzun toplarda titreme oluyor... bende de fx5200 128 mb war ayrıca bendede öyle uzun toplarda ekran sarsılıyor gibi oluyordu ekran yenileme hızı 85 hertzti 70 e indirdim. o sorun yok oldu.birde 1280x1024x32 high oynuyorum 3 tanede screen attım (buraya sığmadığından rapidshare a) buyrun::::: http://rapidshare.de/files/4851939/fifa_06_screens.rar.html :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:
XII Saolun Arkadaşlar. Herşey iyi güzelde Şu beyaz yansımalar olmasa... Böle Olunca İnsanın aklı yine Pes'e Gidiyor :S
goti Orjinal Mesajı Yazan: By_BuTcHeR Fifa Oldum olası Geforge da iyi çalışmıştır zaten :D harbi doğru tespit tebrikler gefgorce serisinde daha iyi çalıştığını bende sezdim bende ati var gerçi ama.....