#11 Öndeki Logolar cok kücük. Kollardakiler cok büyük. Renkler galatasarayin renkleri degil. Cizim olarak iyi (ilk calismana göre).
Vantuz Orjinal Mesajı Yazan: #11 Öndeki Logolar cok kücük. Kollardakiler cok büyük. Renkler galatasarayin renkleri degil. Cizim olarak iyi (ilk calismana göre). teşekürler öndeki logolar küçük çünkü ben küçük seviyorum:) kollardaki büyüklük benim bir hatam sonucu öyle oldu renkleri de tutturamadım sanırım:) ve tekrar teşekkürler:)
Vantuz Orjinal Mesajı Yazan: #11 Öndeki Logolar cok kücük. Kollardakiler cok büyük. Renkler galatasarayin renkleri degil. Cizim olarak iyi (ilk calismana göre). Dedigin hataları düzeltmeye çalıştım birde formaya clımacool logosunu koymayı unutmuştum onları da koydum renkleri de daha güzel yapmaya çalıştım..
#11 Orjinal Mesajı Yazan: Vantuz Dedigin hataları düzeltmeye çalıştım birde formaya clımacool logosunu koymayı unutmuştum onları da koydum renkleri de daha güzel yapmaya çalıştım.. cok daha iyi olmus. :)
Vantuz Herkese teşekkürler Çok aceleye geldi en yakın zamanda bu formaya uptade çekerim hataları var biliyorum :(
"nightwolf" İlk denemene gore ii olmus update i daha ii ayrıca yeni cizdiğim templatelerimi ilk kullanan sen olduğun için ayrıca tesekkur ederim;) :) Ama dizdeki bandajı boyama da ismimiz gozuksun deilmi:D:D
Vantuz Nightwolf templateyi gerçekten çok güzel çizmişsin bende tam bu templateyi arıyordum sağolasın:)
Venom avea yazısının rengini biraz daha koyu yapmalısın cola turka yazısını bence beyazla yaz ve de büyüt abi scn, Kitmaker doldu valla:D:D ne güsel...
Vantuz Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ avea yazısının rengini biraz daha koyu yapmalısın abi scn, Kitmaker doldu valla:D:D ne güsel... Tamam hemen düzeltiyorum.. Ve cola turka yazısını da birazcık büyültmem gerekiyor sanırım.