Die for You çok saolun template çizmeye de başladım inşallah kendi templerimle yapcam artık formaları bunlarda gs kaleciler:
bibidibabidibu_babidibu ikiside gayet güsl... ama avea hic olmamis beah.. neyse onun disinda gayet güsl template hayatinda basarilar :p :D :D ;)
Die for You saol bibidi bu arada banada büyük geldi ama kelin formasının ölçüsünün aynısı walla banada acaip geldi ama dehşet duruo oyunda
Die for You ewet sonunda yaptım ilk templateim biliorum baya eksik war ama baya uraştım bütün eksik we hatalarımı yazın lütfen:
bibidibabidibu_babidibu ilk calisman olmasina ragmen, hatalarini hos gormek lazim ama durust konisiyim bazi hatalar disinda güsl zamanla daha da ii ye gider... :) ;) temp hayatinda basarilar... :)
Die for You Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo cizgileri hic ellemeden sadece cizip birakiyo musun efeck felan vermeden ? yaw bir iki şey denediydim sora üşendim biliom böle diil daha ilk temp bea:o :scnbebek:
Die for You madem yok bnde hayatımda aldıım ilk orijinal gs formamı yapiim çok sade ama hoş buyrun:D:D :
Die for You anladım saol black god çok sade biliom ama şimdi template çalışıom onun için arada yapıom forma sen dediydin bize kendi tempinizi yapın bnde temp çalışıom işte;)