Die for You Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ Güzelde sanki Atletico formasında ortada bi çizgi daha olması gerekiodu ?? hayır abi özelliği böyle bi bak istersen forma:
Die for You Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo bu cocugun template arsivi cok genis :D walla zoro ne buluosam ekliom black god 1-2 mirust 2ampara night wolf zoro(sen):D:D bide bir iki tane güneş warr:D :hihi:
Die for You Orjinal Mesajı Yazan: LeFtErxFaTalFlEx atletico güzel olmuş bundan bi tanede ben yapim :P yap abi seviom ben bu formayı sende yap :D
Die for You Orjinal Mesajı Yazan: bibidibabidibu_babidibu üçüde güzl eline sağlık ;) saol bibidi eywallah ;)
CrimE Orjinal Mesajı Yazan: Die for You hayır abi özelliği böyle bi bak istersen forma: Boyamayi yanlis yapmissin omuzun altini beyaz yapmalıydın ondan sonra sırayla gitmeliydin. Sen yanlıs renkle baslamıssın. Ayrıca ortada 2 çizgilik bi bosluk var. Orjinal formada o kadar bos değil, yanlıs template kullanmıs da olabilirsin.
Die for You Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ Boyamayi yanlis yapmissin omuzun altini beyaz yapmalıydın ondan sonra sırayla gitmeliydin. Sen yanlıs renkle baslamıssın. Ayrıca ortada 2 çizgilik bi bosluk var. Orjinal formada o kadar bos değil, yanlıs template kullanmıs da olabilirsin. abi o template ile ilgili çünkü forma bu sezonun yani çok yeni temp yok bu arada oyunda denedim kol altı doğru tek eksiim ordaki lfp logosu saol yinede;)
Die for You bu arada bi forma warsa istenilen onu yapiim real madrid yapcam cuma onun dışında isteyen sölesin
bibidibabidibu_babidibu güsel olmuş ama ortadaki yuwarlak (:D) biras daha aşağıda olsa daha ii olurdu
Die for You o yuvarlak (:D) templateden dolayı öle :( maalesef zaten bu ölesine yaptım birasdan gs kırmızı gelcek ;)
Die for You işte buda gs adidas kırmızı fantasy uzun oldu yaw :D:D aslında şu anda gs kırmızı bitmişti ama şorttaki o zor çizgileri yanlış çizmişim :(:(:(:(:,( :,( kızdım bunu yaptım buyrun:mad: :p :
CrimE :applause: Bide su TR logosuna stroke vermesen, yada kırmızı olsa stroke daha da süper olucaktı.