2ampara***Womanizer Orjinal Mesajı Yazan: LeFtErxFaTalFlEx fenerbahçenin forması yeşil değil sarı :D fazla yüklenmeyin monitor ü yenilesin hepimize 10 bascak:D:D:D:d
Die for You Orjinal Mesajı Yazan: LeFtErxFaTalFlEx fenerbahçenin forması yeşil değil sarı :D yeşilmi gözüküo :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: bn onu sarı die görüom mönitör bozuk sarı görüom :D:D:D
Die for You Orjinal Mesajı Yazan: 2ampara***Womanizer fazla yüklenmeyin monitor ü yenilesin hepimize 10 bascak:D:D:D:d heralde yaw to be continued..... :D :D :D :p :hihi:
Die for You eweeet mönitörüm bugün geldi hafta sonuna gelio formalar :D :D :scn_dua: :drapeau: :azmslndi: :mesale: :yahoo3dk: :bengal: :capo:
2ampara***Womanizer sen daha bi 10 update daha yaparsın :D:Düzgünüm ama öle bi blackgod ın formsına bakıp yapa bide
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: 2ampara***Womanizer sen daha bi 10 update daha yaparsın :D:Düzgünüm ama öle bi blackgod ın formsına bakıp yapa bide +1 :D
ZoRo ok ok sagoya dalmisim gormedim simdi baktim :D :D :D formaya gelince renk tutmamis niyesi mi var :D
Die for You o zaman renk werin :D:D alla alla naapcam ya kalsın böle bn beendim sıkıldım rüyama girdi fb çubuklu :D:D:D
bibidibabidibu_babidibu hmm güzel eline sağlık ama avea bulanık we küçük onu düzeltirsen daha ii olur ;)