sahms :( Arkadaşlar bu yeni patchlerdeki tüerkiye ligi takımlarının logo we bayrakları yok gerçi war ama seçemiyoruz bunu nasıl düzeltebilirizzz???? Acil Cewap ::::::::::::::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:
sahms bende olmuyor niye? bide ben bu 2.0 13 patchide indirdim ve extract yaparken 0_text miydi e_text miydi bunları açamıyor ondan olmuş olabilirmi yoksa bu kitserverla alakalı bişiymi? :cool:
sahms Evet başka sorun yok gayet iyi ama bu amblemlerin milan ve roma gibi görünmeleri asıl takımımızın maçına konsantre olmamızı engelliyo rahatsız oluyorum oynarken. ne güzel kendi amblemleriyle warkene dimi???
Mc.Speedy kit server la alaka yok... 0_text aç graphic studio ile flag_160 ve flag_4030 lara bi bak nasıl gözüküyor..
sahms yaw şimdide graphic stüdyoyu indircem ama download edmiyor soccercenterdan başka link verebilecek warmı acaba çabuk olursa sewinirim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :cool:
Frankie45 Beyler bu sorunun çözümü Edit Option File indir.Onda Teams gir. türk takımlarını seç Örnek:Beşiktaşı seçiyoruz orda inter logosu gözüküyo ona tıklayın bir logo menüsü açılacaktır ve beşiktaşın logosu en üstlerdeki bjk logosuna tıklıyoruz ondan sonra sol üstte file'a tıklıyoruz Save yazısına tıkladıktan sonra olay bitiyor.Diğer takımlarada böyle yapacaksınız.Ben böyle Yaptım vallahi. //////////////////////////////////////////////////////// Al buda programın linki:http://rapidshare.de/files/11644657/Pes4_Option_File_Editor.zip.html