Overkill Niye bilemeyelim canım. Kıskançlık rekabeti doğurur, rekabette kıskançlığı perçinler. Bazen kendimle gurur duyuyorum, nereden buluyorum böyle zekice lafları diye. Bazende acaba megalomanyakmıyım diyede düşünmeden edemiyorum..
SuperBamm kıskançlık sevginin göstergesidir rekabet dostluğun. sen elmayla armutu bir birim de nasıl söyleyemiyorsan ikisinide bir birimde söyleyemezsin **bence**
tolgajk Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm kıskançlık sevginin göstergesidir rekabet dostluğun. sen elmayla armutu bir birim de nasıl söyleyemiyorsan ikisinide bir birimde söyleyemezsin bence Aynen fakat yinede bir bakıma aşırı rekabet kıskançlığı,aşırı kıskançlıksa rekabeti doğurur diyebiliriz:)
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: tolgajk Aynen fakat yinede bir bakıma aşırı rekabet kıskançlığı,aşırı kıskançlıksa rekabeti doğurur diyebiliriz:) olm sende benim her yazdığıma katılıyorsun be :):D:D:D:D
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: tolgajk ne biliyim sende biliyosun uyuşuyoz valla:D neyse konuyu fazla daıtmayalım :):D
CANARY 54 Rekabetin olduğu yerde kıskançlıkta olur bu yüzden bunlar birbirinden ayrılmayan bir bütündür edi ile büdü leyla ile mecnun kıskançlık-rekabet
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: CANARY 54 Rekabetin olduğu yerde kıskançlıkta olur bu yüzden bunlar birbirinden ayrılmayan bir bütündür edi ile büdü leyla ile mecnun kıskançlık-rekabet buda bir bakış açısı :)
Venom Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm kıskançlık sevginin göstergesidir rekabet dostluğun. sen elmayla armutu bir birim de nasıl söyleyemiyorsan ikisinide bir birimde söyleyemezsin bence ben de aynı fikirdeyim;)
cracks aşırı kıskançlık rekabeti aşırı rekabet savaşı dourur. ama aşırıya kaçmayan kıskançlık aşırıya kaçmayan rekabeti dourursa kıskançlık gider rekabet kalır.