ozon ewet bundan sonra fifa06 için yapacağım formaları burada yayınlayacağım işte başlıyorum : ankaraspor home ve screen
Gökhan ozon güzel olmuş ellerine sağlık herkes daha buraya konu açıldığını bilmiyorlar onun için olabilir
ozon ya ankaraspor çünkü bunları tsl için yapıyorum bu site için diil ama zaten fifa 06 için ilk formam olduğu için koydum ama gs formaları da yapacam yakında yorumlar için saolun
iyi_man82 Formalar güzel ellerine sağlık. (Burası yeri değil ama başka topic açmayayım, ozon uefa cl 2004-2005 oyununa patch yapıyoruz demiştiniz bitti mi? bir de bu oyun için yaptığın fb formalarını yayınlayabilirmisin lütfen)
ozon Orjinal Mesajı Yazan: iyi_man82 Formalar güzel ellerine sağlık. (Burası yeri değil ama başka topic açmayayım, ozon uefa cl 2004-2005 oyununa patch yapıyoruz demiştiniz bitti mi? bir de bu oyun için yaptığın fb formalarını yayınlayabilirmisin lütfen) o patch bitti sayılır sadece stadlarda sorun war gsarrafgil üzerinde çalışıyor ama ne zaman yayınlanır bilemem
MurqX abi bişey sorcam ama lütfen cwp werin. Fifa 06 full sürüm falan mı çıktı? Ankaraspor formaları falan dionuz... Ne işimize yarıcak ki şimdi bunlar? :)
Gökhan Arkadaş bir işe yaraması gerekmiyor şimdilik ama şimdiden böyle çalışmalara başlanırsa Oyunun full hali çıktığında yamayı daha kısa sürede bitirmek daha iyi ve daha mantıklı olmazmı?
ozon Orjinal Mesajı Yazan: MurqX abi bişey sorcam ama lütfen cwp werin. Fifa 06 full sürüm falan mı çıktı? Ankaraspor formaları falan dionuz... Ne işimize yarıcak ki şimdi bunlar? :) kardeşim sana ne benim yaptığım formadan istediğim formayı yaparım işine yaramıyorsa kopyalamazsın ne demek ne işimize yarıyacak? :mad: :mad: :mad: :mad:
Gökhan Ozon Gün geçtikçe daha güzel formalar yapmaya başlıyorsun bu da gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık