Evet arkadaşlar biliyorsunuz yakın zaman içinde sitede görev ve ekip değişiklikleri oldu.Yeni bir yapılandırma içine giden sitemizde görev almak artık çok kolay.FM-CM bölümü adına görevlendirmeyi ben yapıyorum.
Genel olarak 3 alanda sitemizde görev alabilirsiniz:
1- Yazarlık: Yazı , döküman , inceleme yazma alanında kendisine güvenen FM 2006 ile birlikte haftada en az 2 inceleme yazabilecek olan arkadaşlar,
2- Grafikerlik: Skin yapımı , oyuncu resimleri derleyip düzenleme vb. alanlarda yararlı olabileceğini düşünen arkadaşlar,
3- Veri Tabanı Düzenleme: Güncelleme (update) ve yama hazırlama yeteneği olan,Data Editör kullanma konusunda bilgili arkadaşlar,
Kendinize güvendiğiniz alan da başvurularınızı iletebilirsiniz.Başvurularınızın kabul olmasında en büyük etken ortaya koyduğunuz şeylerdir.Yaptığınız çalışmaları ÖZEL">http://www.soccercenter.net/forum/private.php?do=newpm&u=17340>ÖZELMESAJ ile bana iletebilirsiniz.En kısa zamanda başvurunuz cevaplandırılacaktır.
Başvurusu kabul edilen arkadaşlar sitemizde yetki sahibi olacaktır ve ekipten biri olacaktır.Göstereceğiniz performansa ve yaptığınız işe göre forumda da yetki alacaksınız...
Not:Başvurularınızda ad soyad belirtirseniz iyi olur...