SaSa_Ilic22 arkadaşlar gs ile yeni oyuna başladım.ama oyunun orjinal hali 5.0.5 yüklü değil.sadece robinho ve vanden borre aldım.taktik 4-1-2-1-2.sizce başka kimleri alabilirim?kadrom nasıl olabilir?taktik nasıl olabilir?yorumlarınızı bekliyorum...
ata_kara ucuz ama kaliteli bir takım kurmak istersen fatih tekke yi al ve necati ile forwette oynat yasin karaça hasan saş freedy adu gökdenizi orta sahada defansı da sen kur artıq
Dabulu bak forvete sana kesinlikle %100 leonarda pisculichi al hem yararlanır hemde para kazanırsın...
SiNBaD_ Karde ş fazla adam almana gerek yok çok kaliteli ve ünlü bir dmc ve hızlı ve orta yapabilen defans sol ve sağ al artı birde forvet arkasına golcü ve asistci bir adam al.Bu taktiğinde en önemli nokta dmc unutma.
Pentagram_15 Deniz Baykara'yı al antremandan DR ayarla maçlarda da DR oynat. Adam bende Juventus'a kadar yükseldi. Her maç 9-10 oynuyor. Süper DR oluyor öneririm.
cracks adam yeni ıoyun açmış ve robinhoyla vnden borreyi aslmış :) hile kokusu geldi mis gibi.bari onları aldın.sana dmc'ye baptista dl'ye dede dc'ye kompany falaln filan...
Dabulu f.guarin,vagner love,mehmet yılmaz,güngör öztürk,gökhan zan bu oyunculara bir bak ben 5. sezondayım bu oyuncular baya iş yapıyor...
@DR!@NO Dmc'ye Freddy Guarin veya Kleberson'u alabilirsin...Forvete Fatih Tekke'yi,orta sahayada Yasin Karaca'yı alabilirsin ;)