Nouzer Arkadaşlar başlıktada olduğu gibi Türk Bir dmr arıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .. Şimdiden Teşekkür ederim ..
Ozan JK sağ bek diyosan elinde mis gibi fatih sonkaya war ümit davalada iyi ama yaşı ilerlebiş olabilir
blackman2004 okan koç , ali günes , sabri , cora tayfun , serkan balci , fatih sonkaya , ümit davala ,ali tandoğan , öztürk güngör yeter mi ???
Nouzer peki bunların hangisini en düşük fiyatla en fazla verim alabilirim ? yaklaşık 8 param bulunuyor .... yabancı da olamaz ...
PaoLo_RosSi Orjinal Mesajı Yazan: Nouzer Cihan oynuyor şuanda zaten :( ama her maç 6 Ayhanı koyuyorum arada o bile daha iyi .. fatih sonkaya yı alabilirsin olmazsa halit köprülü yü alabilirsin ankaraspor dan o da çok kaliteli bi de gs nin altyapıda halim kurtuluş var dr/fr görünüyo ama defansta nasıl bilmiyorum onu da deneyebilirsin
Ozan JK Orjinal Mesajı Yazan: Slastre Ümit Özat, Öztürk Güngör. ümit özat sag tarafta onayabiliyomu yaw :confused: bilgilendirirseniz sevinirim :)
Pierre Van Hooijdonk vural korkmaz,ümit özat,cihan haspolatlı,serkan balcı,öztürk güngör,erkan avseren
Venom Güngör öztürk hem ucuz hem güsel Serkan Balcı yine ucuz sayılır(ilerde alman takımları çok istio)