evren3 beyler benim bazı yerlere yazdığım warez şeylerden dolayı özür diliyorum diğer konular kitli olduğu için buraya yazmak zorunda kaldım. lütfen burda warez serials,şifre ve crack istemeyiniz Saygılarımla
mete_kaan33 Orjinal Mesajı Yazan: Kerim boaught17@hotmail.com 1 memolixxL@hotmail.com 2 mc_dimitradon88@hotmail.com 3 bjk_fatih15@hotmail.com 4 musa.efe@hotmail.com 5 pamukburak@hotmail.com 6 cenkturkler@hotmail.com 7 onuronur13@hotmail.com 8 gönderdiğim bölümler bunlar tekrar belirtiyim yapmayacak arkadaşlar bana bildirsin lütfen bana gönder bennde çeviri yaparım
yuri12 bende yardım etmek isterim adresim hamster544@hotmail.com hocam buraya istediğin kadar at ben çeviririm
tugaykene arkadaşlar yama bittikten sonra banda yollarsanız sevinirim benim msn adresi basketugay@hotmail.com
burakornek Abi bu ne yamaymış böyle ya bi türlü bitmedi.ne zman biticek abi bu yama.bitince dosyalar bölümüne koyucakmısınız?
evren3 Ne Acele Ediyorsunuz Yahu. SCN yetkilileri zamanında ve yerinde tabiriyle mükemmel bir türkçe yama ille karşımıza çıkacaklardır, benim inancım bu yönde olmaktadır.. Saygılarımla Bayramınız Mubarek Olsun
BİCLAR arkadaşlar çok ugraştım ama sonunda yaptım tam 26 günümü aldı inşallah begenirsiniz.nasıl yaptım diyorsanız bende aver tv 203 studıo tv kart var onun yardımıyla yaptım.ama süper oldu.yarın yayınlıyorum.ama kimse bugün bir teşekkür etmesse yayınlamayacagım.hadi bye. siz isteyin ben yapım!
Dragon173 Orjinal Mesajı Yazan: BİCLAR arkadaşlar çok ugraştım ama sonunda yaptım tam 26 günümü aldı inşallah begenirsiniz.nasıl yaptım diyorsanız bende aver tv 203 studıo tv kart var onun yardımıyla yaptım.ama süper oldu.yarın yayınlıyorum.ama kimse bugün bir teşekkür etmesse yayınlamayacagım.hadi bye. siz isteyin ben yapım! her yerde aynı şeyi yazmışsın 1 yere yaz dursun iyi anladık afferin :p
volkantopc Orjinal Mesajı Yazan: BİCLAR arkadaşlar çok ugraştım ama sonunda yaptım tam 26 günümü aldı inşallah begenirsiniz.nasıl yaptım diyorsanız bende aver tv 203 studıo tv kart var onun yardımıyla yaptım.ama süper oldu.yarın yayınlıyorum.ama kimse bugün bir teşekkür etmesse yayınlamayacagım.hadi bye. siz isteyin ben yapım! kardeş başlığı okumadın galiba saçmalamoşsın iyice
volkantopc Orjinal Mesajı Yazan: BİCLAR arkadaşlar çok ugraştım ama sonunda yaptım tam 26 günümü aldı inşallah begenirsiniz.nasıl yaptım diyorsanız bende aver tv 203 studıo tv kart var onun yardımıyla yaptım.ama süper oldu.yarın yayınlıyorum.ama kimse bugün bir teşekkür etmesse yayınlamayacagım.hadi bye. siz isteyin ben yapım! kardeş başlığı okumadın galiba saçmalamışsın iyice :mad: :mad: :mad: