SiNBaD_ İşte arkadaşlar EA'nın gizlediği kaynaklardan bulunan bulgular.İki arkadaş EA'nın kaynak kodlarını elegeçirdik.Şok şok şok işte görüntü
SiNBaD_ Ne halflife sı ya bildiğimiz fifa06 demo'nun.Bu hani exe varya işte oradaki kodlar.Oraya gizlemişdiyenler vardı bben ve arkadaş bulduk
SiNBaD_ eğer bu kodlar gerçekten işe yarayacaksa,bize yardım edecek kişiye msn de programı vericem msn:boaught17@hotmail.com
KalkVeSavas çok gizli kodlara erişmişsin gerçekten...sen ve arkadaşın değil..sen ve hacker arkadaşın.. bu kodları iyi bi amaca hizmet için kullanın,yanlış kişilerin eline geçmesin.
Grandmonster kardeş ne var bunda bi hex editorle açar bakarsın buna ama sen süreyi uzatabildinmi yok bu şekilde uzatılabileceğinide düşünmüyorum
Dej@vu **bu kodlar bir hex editörle exe nin açılmasıyla ortaya çıkıyor.. o kodlar siz o programla derleyemessiniz.. biraz sabırlı olun 1-2 güne kadar yaması çıkar..**
SiNBaD_ öyle bir programla açmıyorum ben.istemiyorsanız siz bilirsiniz,biz sadece birşeyler bulduk ve yardım istedik..Ama ciddiye alan yok galiba..Ozaman bu konu kilitlensin...Siz bulun birşey ozaman...
Dej@vu böle çocuk gibi afra tafra yapmana gerek yokki.. ben sadece bildiğimi söyledim.. yapabilen varsa yapsın.. helal olsun diyelim!
ZoRo bu kodlar kaynak kodlari degil ;) ve anlayan olacaginida sanmiyorum cunku oyunlar 3-5 program dan yapiliyor yani hepsinden iiyi anliyan biri lazim oda nette bos bos gezinmes ole kiside zaten ...
kreon1207 " Ne bu ya Matrix gibi.Yoksa bu gelecek Matrix oyununun şireleri mi?:D:D:D:D:D yada şaşı bak şaşır olayı...:D:D:D:D Ama ciddi olmak gerekirse bende duymuştum,böyle değişik programlarla oyunların exe dosyasının içine girip birşeyler yapıldığını.Hadi hayırlısı bakalım..İnşallah yapan birisi çıkar...