ploff oyunda bildiklerimiz dısında (yanı shıft ve c-z dısında) baska harekler yapabılıyormuyuz? bırde numpadde 4-8-6-2 tuslarına bastıgımız zaman yuvarlak bır menu belırıyor bu ne ıse yarıyorr
SoniC Oyuncuyu durdurduktan sonra C'Ye basılı tutup yön tuşlarıyla yukarı,aşağı,sağa veya sola yap.veya giderken
cat arkadaşlar durduğunuz yerde shift+z+c ye basılı tutarsanız ve yön tuşlarıyla sağ sol aşağı yukarı yaparsanız pes tekine benzer hareketler yapıyo daha önce yazıldıysa kusura bakmayın.
Grandmonster hayır var asıl hareketleri shift le yapıyon ben bikeresinde rasgele ronaldinho'nun hareketini yaptım shift+ sağ sol bişeyler yaptıydım
Andon shift artı yon tuslarını deneyın bır cok yenı haraket var ronaldinhonun haraketi cok guzel deneyin 1-2 dakka ıcınde kesfedeceksınız
xxxxxxxxxxxxxxxx evet ben shift le bi sürü zidane hareketi yapıyom ama ronaldinho yonun kini çözemedim
KalkVeSavas vallahi olmuyor,hiç tepki vermiyor adam..herşekilde denedim..dümdüz gidiyorum yolda,basıyorum olmuyor,sağa sola fln..tık yok