siyahlabeyaz Orjinal Mesajı Yazan: M®.Bean™ Maratonu Melih Şendil veya Ercan Taner sunar diye düşünüyorum Sanmıyorum Bence GenElde Ts maçlarını Anlatan Kalın sesli Spiiker Yada Melih GüMüşBıçak sunar (Melih GümüşBıÇaıda Görmnedim Hatrlamıom Heralde Dewm ediodur Skiperlie ) .. Yorumcuda Boşta olan ant. Ler olur (Bir lig Tv Klasiği Hİkmet karaman Gibi..)
torcu35 İyi oldu gitmesi bence çünkü Ümit Karan'a yaptığı espri(!) tam anlamıyla terniyesizlik ve bir faciadır.
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: sefillik ermanla şansal tekrar showtv geçti duyurulur. ama ne fark etti ki ben anlayamadım show tv ile lig tv zaten ortak bir kuruluş değil mi lig tv den kovup show tv de işe başladığında ne fark etti
***Ronaldinho*** Valla beni sıkıyordu zaten 3'e kadar konuşuyor herif bi de ortalığa laf atıyor son iki haftadır izlemiyodum o maratonu falan herif sağa sola sataşıyor başka bi iş yapmıyor..
İsildur Maraton yerine Pazar günleri saat 21:45 'te Ercan Taner ve Altan Tanrıkulu'nun bulunacağı 4-4-2 başlıyor LİG TV'de.
legendeleven showa mı geçtiler aynı yayın kuruluşu deil mi saçma bence altan tanrıkulu ercan taner ii olur ama ercan taner o zmn artık pazar günleri spikerlik yapmıcak mı
nuso Orjinal Mesajı Yazan: legendeleven showa mı geçtiler aynı yayın kuruluşu deil mi saçma bence altan tanrıkulu ercan taner ii olur ama ercan taner o zmn artık pazar günleri spikerlik yapmıcak mı buyuk ihtimal le olucak bakalım 4-4-2 nin performansı nasıl olucak :D :D
LENNOX maraton sansal buyuka ve erman toroglu ligtv'de devam ediyor Gs-Sivas macinda alt yaziyla gecti....
CIM_BOM_BOM_1989 Dün Sansal Büyüka ve Erman Toroglu MARATON`daydi arkadaslar. Gördügümde cok sevindim:) Böylece 4-4-2 ´ye gerek kalmadi!!! :D
Hasansas1905 o adam burnunu her yere sokuyodu kardeşim adam doktor kesildi başımıza tavuk yemeyin hormunlu şunu yemeyin hormunlu komedi yaaa:D:D