Mc.Speedy Alex'in Vole Golü Opmovu ve title'ı işte title screen...... işte link... http://rapidshare.de/files/4583753/Alex_Opmov___Title.rar.html Dosya 20 mb'dir. Kurulum.... opmov dosyasını C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 4dat içindeki dosya ile değşitirin. title_e.txs dosyasını e_text içine import edin .... By Hasan Sas (11)
alexx sami yaptım kardeşim gayet güzel oldu thank you çözünürlük biraz sorunlu ama ben sana daha büyük çözünürlükte bi title atarım ayarlarsın oki. tebrik yaa sende olmasan::::::
s@gopakajmer hasan sağol baba daha indiremedim ama sen aptğına göre kesin güzel olmuştur eline sağlık :applause:
sseba&lefter Hasan Şaş kardeşim, çözünürlük neden öyle kötü? Resim boyutlarını düşürme programları var biliyorsun. Image Resizer'ı öneririm. Bu arada isteğimizi yerine getirdiğin için çok teşekkürler. Ellerine sağlık.
Mc.Speedy çözünürlük kötü biliyorum ama resim bulamadım bazı programlarla dedin gibi düşür düm dedin programıda az kullanmadım walla saol tavsiyen içn resim kötü oldu ama öyle durması benim hosuma gitti sanki efek verilmiş gibi duruyor :)