polattekstil :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :mad: :mad: :mad: :mad: :,( :,( :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: Ben de adsl de var niye indirmiyo yav
sefillik Orjinal Mesajı Yazan: polattekstil :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :mad: :mad: :mad: :mad: :,( :,( :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: Ben de adsl de var niye indirmiyo yav arkadaş ftp linkinden çekin ordan iniyor çok rahat.
***ultrAslan*** oyunu indireli 20 dakka oldu gayet güzel göze hoş geliyor özellikle topa ilk dokunuşlar kaleciler daha akıllı zor bir gol attım zaten hepinize hayırlı fifalar bir pes sever olarak bu hayatımda gördügüm 99dan beri en ii fifadır
.ultrAslan. Orjinal Mesajı Yazan: M®.Bean™ bakıyorum da herkes patchmaker olmuş bu aralar hadi hayırlısı :D :D :D yanlis anlama ama sen yapamayion diye herkes yapamiyo diye bisey yok!!! :rolleye3:
sefillik oyunu oynayan arkadaşlar oynanabilirlike 100 üzerinden kaç veriyorsunuz? bu sefer becerebilmişmi EA?
ZoRo oynana bilirlik hafif pes'e benzemis bence ... ama fifa nin en guzel serisi bu ancak pes5 daha gusel bence .. we9 oynadim ondan bilyom ... ama fifa nin en super serisi bu olacak orasi kesin ..ben oynana bilirlig 100%70 verirdim ben olsam :)
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: 'yanlis anlama ama sen yapamayion diye herkes yapamiyo diye bisey yok!!! :rolleye3: ben zaten yapanlara bir lafım yok ki eskiden bu işlerle çok az kişi uğraşırdı şimdi bakıyorum da herkes başlamış bu işlerle uğraşmaya onu belirtmek istedim yanlış anlama
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: 'yav su aradaki farka bakin:D buna ancak şapka çıkarırım işte budur derim
Battousai Orjinal Mesajı Yazan: 'yav su aradaki farka bakin:D :D e çok doğal we turka yayınlanacakken kaç kişi görüntülüyordu bilmeyen yoktur :D
Grandmonster beyler demoyu kurdum oynadım demoda manchester,bayern,milan,barca bide psg vardı. oyun bence süper biraz pese benzemiş öyle gol atmak için kalecinin dibine girmek gerekmiyo, paslaşmak biraz daha zor rakip çok fazla pas arası yapıp topu kapıyo bana biraz adamların koşma biçimleri acayip geldi onun dışında beyendim menüler falan yine harika oyun baya zorlaşmış valla ben beyendim heyecandan screen almayı unutmuşum hemen geliyim yorumumu yazıyım dedim oynanabirlik bence 100 üzerinden 80 hadi ben gidiyom fifa06 oynamaya devam
Clooney86 boyalı suratlar iğrenç bence.! Ben geçen sene fifa 2005 i pc de beğenmedim playstation 2 de çok beğendim .! Yine öyle olur.! Demoyu denerim sonra ps2 de oynarım çıkınca.! Pc de iğrenç ötesi oluyor tabi ekran kartın pc in manyaksa bişey demem.!
Clooney86 Arkadaşlar onu bunu bırakın artık çalım atıp adam geçiliyormu bence oynanabilirlik budur yani adam geçme.! Düz giderken karşına gelen rakibe çalımı basabiliyormu bu önemli bekliyorum öyleyse oynanır bu oyun tabi ps2 de
kimbazor Selam herkese Ben indirdim oynadım bir iki maç. maçlar tek devre oynanıyo demo olduğu için. Oynanabilirlik daha seri geldi banada. Yalnız başıma bi olay geldi screen almadım aklıma gelmedi kaydetmeye çalıştım ama demo olduğu için kaydetmedide. Pirlo frikik attı top yaklaşık direğin 15 cm uzağından auta çıkıyo ve gol sayılıo. Defalarca ağır çekimde izledim resmen aut ama gol saydılar çok bariz bi hata...
[H@CK€R]***KORS@N*** şimdi oyunu yüklüyorum %58 de 256k adsl ile 30/35k arası download yapıyorum. inşallah indirdiğime değer .