c4badboy İyi günler arkadaşlar ben benefica takımından simao için kulübü ile anlaştım yalnız oyuncu verdiğim maaşı az buldu halbuki verdiğim maaş ücreti en fazla idi.Acaba maaş ücretini yönetimden arttırmasını taleb edebilirmiyim ??? Ayrıca oyunu türkçe oynuyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler... Hepinize iyi oyunlar
Shevchenko **Evet talep edebilirsin ve bunuda "Kulüp Güveni" yazan yer var onun sol alt köşesinde "Yönetimden Talepte Bulun" diye bişey var ordan isteyebilirsin ama yönetim arttırırmı o zor**
kamil07 bende de aynı sorun vardı ultimatom verdim kovuldum fenerbahçeden,şimdi kocaelisporla başarıdan başarıya koşuyom:D
Shevchenko **c4badboy sen ültimatom verme arkadaşın dediği gibi hemen kovulursun ültimatom verenlerin %99'u takımdan kovulur**
Tearaway böyle bir sey yok %99 kovulur demisin böle bi ihtmial yoktur badboy sen bana basarılarını sayarsan ben sana verip veremiceni sölim ama ilk sezonun sa bence hiç verme
juzam eğer başarılırla dolu bi kariyerin varsa ültimaton ver bişi olmaz kabul ederler ama ilk sezonsa %100 kovarlar
c4badboy Ben beşiktaşla 3.senemdeyim 1. sene uefa kupası 2-3 senede lig şampiyonluğunu aldım. Ultümatom versem kovulma ihtimalim varmı ?
Tearaway bence sen ver bisi olmaz ;) yada güvenceye al tam vermeden önce save al baktın kovdular geri al :D
zalimplus ya barcelonadan navarroyu aldım rizeye out of contract tı ,,free de naldım ama yine barcelona 3 milyon aldı nie böle oluo..Sezon ortasında alınca kulup de mi para alıo???
PaoLo_RosSi Orjinal Mesajı Yazan: zalimplus ya barcelonadan navarroyu aldım rizeye out of contract tı ,,free de naldım ama yine barcelona 3 milyon aldı nie böle oluo..Sezon ortasında alınca kulup de mi para alıo??? yok onun kontratı tam bitmemiş oluyo eğer oyuncunun kontratının bitmesine 6 aydan fazla varsa oyuncunun değerini vermek zounda kalıyosun zaten yazıyo kontrat ta şu kadar para gitçek diye 6 ay kala alırsan free oluyo