Orjinal Mesajı Yazan: FreeZinG_BLoW
Mobscenei , If I was your vampire , personal jesus şarkılarını beğenirim gerisini at çöpe gitsin.
Gerisi dediklerini dinledinmi:)
Lunchbox, the beautiful people, you spin me right round, personal jesus, if ı was your vampire, This is the new shit.
en iyilerdir bence. Özellikle Lunchbox'u daha 3 hafta önce buldum hergün dinliyorum bırakamıyorum. Tavsiye ederim.
Orjinal Mesajı Yazan: SanLi uLaS
Gündeme gelmiş madem cevap vermek gerekirse son albümünü de komple seviyorum bana göre müthiş adamın tipini görmeden dinlemek iyi geliyor. Klipleri falan hiç benlik değil ama adamın ( demek 1ooo şahit ister ) yaptıgı aptalca sansasyonel hareketler onu sanatında farklılık kılıyor. Bana göre rock dünyasında yaptıgı yorum çok iyi ama işte bu yaptıkları olmasa daha çok hayran kitlesi olabilirdi fakat o başka kesimee hitap etmeyi seviyor. O kesim içinde yer aldıgım için kendimden utanıyorum ama ben şahsen şarkısını dinler geçerim :p
Bu adamın hayran kitlesinin olmamasının nedeni düşünceleri. Amerikada antichrist superstar diye albüm yapıp o albümün ilk konserinde kutsal kitap parçalayan adamı kim sevsinki:)
Türkiye'de bi metalci çıkıp Kurani kerim parçalasa yaşama şansı olmaz o adamın.:D