racer yaw ne bileyim milan juve real barça arsenal manchester liverpool inter chelsea gs fb bjk işte bide nası update yapacaz bende war ispanya ingiltere fransa liglerinin son kadroları ama update edemedim nası yapacaz
Mc.Speedy bana liste vereceksin transferse yapacam yeni bi oyuncu ise çıkartacam tam liste verirsen yaparım
Johnnie Walker konuyu açan kardeş, transfer update i oyunun en kolay işi... Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) bana liste vereceksin transferse yapacam yeni bi oyuncu ise çıkartacam tam liste verirsen yaparım sende yaptığın iş çok zormuş gibi bi hava yaratmışsın. Patchmaker olup bu saate kadar kadro updatei yapmayan adama ben patchmaker demem... :mad:
racer real madrid e robinho ile baptista, intere patrick viera walter samuel figo ,chelsea ye essien crespo, milan a vieri
bitirenadam Yahu yapmanız gerekn oyuna girin , menüden edit e girin , register player diyin , istediğiniz oyuncuyu istediğiniz takıma transfer edin , oldu bitti .... ben bazen bjk ya Beckham , Henry ve Adriano yu alıyom şov yapıyom :)
FaTaL? alın beyler bu zmana kadar yapılan bütün tarnsferleri dosyaya kaydettim hoolanda ligin çıkardım malum we turkada yok :D