legendeleven Bilmiyorum ama herkes ayrılıo buna dur denilmez herhalde bi deişiklik yapılmazsa bende ayrılıyorum diğerleri gibi artık bu sitenin diğerlerinden farkı kalmadı bnce...yöneticiler diyecekki banane sana çok ihtiyacımız vardı die ama yavaş yavaş dağılma başladı
ajan54 Orjinal Mesajı Yazan: legendeleven Bilmiyorum ama herkes ayrılıo buna dur denilmez herhalde bi deişiklik yapılmazsa bende ayrılıyorum diğerleri gibi artık bu sitenin diğerlerinden farkı kalmadı bnce...yöneticiler diyecekki banane sana çok ihtiyacımız vardı die ama yavaş yavaş dağılma başladı Neden belirtmemişsin.Şimdi neden belirtmezsen kim ne yapsın.
legendeleven konu diğer sitelerden artık farkı olmaması bilmiyom deişiklik fln bide herkes ayrılınca önmli üyeler
El Turko ben de eskiden beri takipçiyim üyeliğim yeni ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla eski dönem daha iyiymiş
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Konu; bana; diğer üyeler için gereksiz ve aşırı kişisel geldi... bence de aşırı kişisel... eski günler bi daha geri gelmez....