CrimE Arkadaslar masaüstündeki simgelerin altında beyas bi arkaplan oluo. O arkaplanı nasıl silebilirim yani transparan olmasını isstiyorum. Eskiden transparandı ama bigün bilgisayara reset attım böyle oldu :,( :,( . Temaları falan karıstırdım ama yapamadım. Yardımcı olursanız cok sevinicem. Bide XP için tema bulabileceğim bi site söylermisiniz veya elinizde tema varsa yollayabilirseniz cok makbule gecer. Şimdiden teşekkürler.
Kokane Yazilarin arkaplanini diyorsun sanirim. Masaüstünde sag tikla---> özellikler---> sonrada Buradan ayarini bulursun. Bende Symbol diye geciyor ama Türkcede adi ne olur bilemem...
CrimE Eywallah çok saol ama olmadı çok uğraştım ben buralarda ama olmuyo. :,( . Neyse artık böyle idare edicem.
Kokane Buldum arkadas, bende "Markierte Elemente" diye biyer var oradan oluyor. Yani isaretlenmis element gibi bisey.
The Groove hayır ölee yapılmıyo.masaüstünde sağ tıkla,özellikler,yukarıdaki seçeneklerden masaüstü,wallpaper seçtiğin yerin aşağısındaki masaüstünü özelleştir,yukarıdaki seçeneklerden web,web de ne varsa hepsini sil ordan oluo.Buna active desktop öğesi denir. ;)
CrimE Kokane yardımların için gerçekten çook teşekkürler. Mean süpersin bi helal olsun be çok teşekkürler sonunda başardım ohh beaaa :yahoo3dk: :yahoo3dk: :yahoo3dk: :tapiyorum :scn_onay: :icelim: :sarhos: :cokkomik: :applause: Oleeeeyy !!! :drapeau: :metal: :drapeau: :bengal: :bengal: :mesale: :mesale: :yahoo3dk: :drapeau: :bengal:
R@PP€R Orjinal Mesajı Yazan: Mean Machine hayır ölee yapılmıyo.masaüstünde sağ tıkla,özellikler,yukarıdaki seçeneklerden masaüstü,wallpaper seçtiğin yerin aşağısındaki masaüstünü özelleştir,yukarıdaki seçeneklerden web,web de ne varsa hepsini sil ordan oluo.Buna active desktop öğesi denir. ;) saol benimde işime yaradı :)
Aslen-Fenerli Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ Arkadaslar masaüstündeki simgelerin altında beyas bi arkaplan oluo. O arkaplanı nasıl silebilirim yani transparan olmasını isstiyorum. Eskiden transparandı ama bigün bilgisayara reset attım böyle oldu :,( :,( . Temaları falan karıstırdım ama yapamadım. Yardımcı olursanız cok sevinicem. Bide XP için tema bulabileceğim bi site söylermisiniz veya elinizde tema varsa yollayabilirseniz cok makbule gecer. Şimdiden teşekkürler. abi galiba ben sana konudisi/deskoptlarimizda sana cevab yazmisdim. ordada soylediyim gibi bende windows xp rusca amma simdi resimlerle yardim edicem sana. kirmizi ile isaretlediklerimi takib et. http://rapidshare.de/files/4479924/1.zip.html
Kokane Immmmm... Ben bilgiclik taslamasaydim Mean Machine gicik olup aciklamicakti:D Benim sayemde oldu :p
CrimE Ya simdi sise bikaç soru daha sorsam. 1- Style XP diye bi program yükledim. Onun içindeki temaları StyleXp olmadan nasıl bilgisayarA yükleyebilirim? 2- XP için tema indirebileceğim site söylermisiniz? 3- Bu temaları nasıl bilgisayarda kullanırım??
The Groove Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Immmmm... Ben bilgiclik taslamasaydim Mean Machine gicik olup aciklamicakti:D Benim sayemde oldu :p puahahaha :cokkomik: :cokkomik:
The Groove Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ Ya simdi sise bikaç soru daha sorsam. 1- Style XP diye bi program yükledim. Onun içindeki temaları StyleXp olmadan nasıl bilgisayarA yükleyebilirim? 2- XP için tema indirebileceğim site söylermisiniz? 3- Bu temaları nasıl bilgisayarda kullanırım?? floodun allahını yapıom ama neyse 1.) Yükleyemezsin. 2.) Ben">http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=45750>Benböyle bir konu açmıştım. 3.) ve">http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=45750>veben yine bööle bi konu açmıştım. puhahaha