yoney hiç şaşırmadım 3üde zaten bişekilde o değeri buluolar mühim olan tanınmamış birini o değere getirmek
ŞANLI_ editörle uğraş bulursun :) bunun yaması veya dier oyunlar gibi bi yere money gibisinden bişi yazınca para gelmio :) boşveeerr sen hiç bakma böle hilelere bu oyunlar için.
erkan8641 Oyun tammaman standart ve sıfır yama.. fenerbahçeyi yönetiyorum ilk sezonun sonunda Tuncayıma gelen teklif 103,596,000 varmı bööle bi teklif alan heee.yerli oyuncu rekoru ve ben bu rakamı kabul etmedim isterseniz resmi yayınlayabilirim..
onurhamdiatasoy Orjinal Mesajı Yazan: ozankoc130AfRiCaNisM bal gibi hile ya arkadaşım siz baştan sona okumuyosunuz heralde,size dedim ya sadece mcm editörden para hilesi yaptım onuda oyuncuları alınca eski haline getirdim diye siz mi anlamıyosunuz ben mi anlatamıyorum ??????????
Omerdinho Orjinal Mesajı Yazan: onurhamdiatasoy Orjinal Mesajı Yazan: ozankoc130AfRiCaNisM bal gibi hile ya arkadaşım siz baştan sona okumuyosunuz heralde,size dedim ya sadece mcm editörden para hilesi yaptım onuda oyuncuları alınca eski haline getirdim diye siz mi anlamıyosunuz ben mi anlatamıyorum ?????????? itiraf etmissin hile yaptigini zaten :D
onurhamdiatasoy Orjinal Mesajı Yazan: Omerdinho Orjinal Mesajı Yazan: onurhamdiatasoy Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: ozankoc130AfRiCaNisM bal gibi hile ya arkadaşım siz baştan sona okumuyosunuz heralde,size dedim ya sadece mcm editörden para hilesi yaptım onuda oyuncuları alınca eski haline getirdim diye siz mi anlamıyosunuz ben mi anlatamıyorum ?????????? itiraf etmissin hile yaptigini zaten :D ya burda konu itiraf etme etmeme meselesi değil ben demişim diyeceğimi zaten adam diyo ki bal gibi hile yapmışşın yaw ben demişim zaten ne gerek var onu söylemeye bunlar kesinlikle atılan msj ı artırmak amacıyla yazılmış yazılardır. ben buraya bi konu açmışım ve nasıl olduğunuda söylemişim ne gerek var ki aynı şeyi yazmayaaaa ???????????
devilsdragon Sizce hilesiz fernando torres galatasaraya gelirmi? Hiç bi başarı olmazsa gelmez. Bana geldi iki şampiyonlar lig iki de UEFA kazandım. Klup itibarını arttırdığın ve maaşları arttırdığında gelir.
ceza.my ya ben birşey sorucam sen 2005 yılındasın ve galatasarayda oynuosun adriano sende hileylemi aldın