xxxxxxxxxxxxxxxx arkadaşlar msn in sitesinden msn 7.5 yükledim ama kapatılması gerekiyo diyo hata veriyo ne yapcam :(
zözden İlk önce msn i sil.Sora MSN e yüklemiş olduğun programları(plus,stuff plugin...)sil.Tekrar msni yükle.Sadece bi tavsiye
SuperBamm belki pc de bir sorun vardır. şimdilik 7.0 kullan bir bilgisayarcıya fln sor istersen... ya da bilen bir arkadaş varsa
muzzy..! 7.5 i kurmak için önce plus, skinler vs... silinir sonra yüklenir sonra plus yüklenmez çünkü o plus 7.0 için :) 7.5 için beklemen gerekiyor yeni plus çıksın diye... ------- senin yapman gerekeni zözden arkadaşımız yazmış zaten ;)
braveheart foruma baktım da soracağım soruyla ilgili birşey bulamadım. yine msn 7.5 ile ilgili. benim msn ye e-posta adresini ve parolamı yazıp oturum aç diyorum ancak bağlantı hatası veriyor.Sizce ne yapabilirim?
from_edi waLLAhi 7.0 plus'lı yı sildim..7.5 yükledim üstünede türkçesini hala plus'lı sorunsuz kullaniyorum...
TeKiN uA Orjinal Mesajı Yazan: braveheart foruma baktım da soracağım soruyla ilgili birşey bulamadım. yine msn 7.5 ile ilgili. benim msn ye e-posta adresini ve parolamı yazıp oturum aç diyorum ancak bağlantı hatası veriyor.Sizce ne yapabilirim? SoniC Arkadaş Msn Koydu 7.5 Beta Onu İndirin Hatasız Calısıyor ;)
Spocket Bende Stuff Plug'dan dolayı hata verdi, sitesinden son versiyonunu indirdim, kurdum sorun çıkartmadı...