orkunbjk Yıllar önce yakışılı sağ bekimiz Recep kendi kalemize muhteşem bir vole ile gol atıp turu kaybetmiştik. Kleberson'lu kadromuzla bu turu geçip gruplara kalırız...
ss_dennis baba recep bu mac ıcın karsı takımla anlasmıs bı maclık oynıyckmıs pancu kaleye geccekmıs.........
Izecson dos Santo Liete istanbuldaki vaduz maçındaki ilk yarı gibi oynarsa beşiktaş uefaya erken veda edebilir bu tip takımları küçümsememek lazım
CrisTiano Orjinal Mesajı Yazan: Izecson dos Santo Liete istanbuldaki vaduz maçındaki ilk yarı gibi oynarsa beşiktaş uefaya erken veda edebilir bu tip takımları küçümsememek lazım ikinci maç kadar iyi olursa da rahat atlar
Izecson dos Santo Liete yalnız bahsettiğim 2.maçın ilk yarısıydı eskaza vaduz 2.golu bulsaydı bjk tur atlayamazdı...
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: Izecson dos Santo Liete istanbuldaki vaduz maçındaki ilk yarı gibi oynarsa beşiktaş uefaya erken veda edebilir bu tip takımları küçümsememek lazım bnce bu tmamen Rıza hocanın yüzünden takımı okadar defans oynattı ki olamaz böle bişiy..... Rıza hoca braz daha atak oynatmalı bnce yoksa uefa da da ligde de bi şey yapamayzzz.....
legend1907 vaduz macini 90 dakika izledim..disaridan görünen eksiklikler besiktasin defansinin isabetli paslarla cikamamasi ve rizanin adam markaji ile oynamasindan dogan eksiklikler... bir de orta sahada yaratici oyuncularin azligi..ahmet hassan biraz oynayinca vaduzu yenebilirsin belki malmöyü de yalniz ileriki turlarda problemler olabilir..
orkunbjk Kleberson, İ.Akın ve Tümer'in takıma avrupa maçlaronda katılmalarıyla yaratıcı oyuncu sayısı bir hayli artacak.
skywalker10 Tabiki geçersiniz. Malmö kim ki Beşiktaş için. GS için de geçerli aynı şey. Ama çok da hafife almamak lazım (bkz. Trabzon - Anorthosis) :)
mirдňdд bu turu da rahat geçeriz diye düşünüyorum ama inşallah 14 sene önceki malmö şoku tekrarlanmaz(Malmö 3 Beşiktaş 2/Beşiktaş 2 Malmö 2)
Anarchy Carsi Vaduza karsi oynan futbol yetersiz evet ama bunun nedeni Rakibin cok gücsüz olmasi ve bizimkilerin ciddiye almamsidir.. Simdi Malmö var her sey daha farkli kimse beklemesin vaduz macindaki gibi bir futbol bu sacmalik olur Besiktas cok daha farkli olacaktir.
Starbury valla ben turu garanti görüyodum fakat rıza hocadan malmo'nin çıkmasını istemezdik gibi lafları duyunca biraz şaşırdım
typhlosion Orjinal Mesajı Yazan: arthur31 bnce bu tmamen Rıza hocanın yüzünden takımı okadar defans oynattı ki olamaz böle bişiy..... Rıza hoca braz daha atak oynatmalı bnce yoksa uefa da da ligde de bi şey yapamayzzz..... ilk yar1m1 defans oynatti maci izlemedin herhalde ilk yari herkez ataktaydi sergen pancu okan bile ileri gidiodu defansta eksik kaliodu ikinci yari defans oyuncusu aldi takim takir takir oynadi.. Besiktas alir ilk macda 3-0gibi net bi skorla biter
mazlumfirari hayret ya o torbadaki en güçlü takımla eşleştik güçlü bi takım yksel osmanovski,patrik Andersson, Jari Litmanen ,asper çok güçlü bi takım ama beşiktaş kesin tur atlar