alexx İlahi be hasan sas kardeşim sen dünya karması yapıyorsun vede vede vedeee ALEX'i katmıyorsun hee noolusun Alexsandro DE Souza ' yı unutma :o :,( :,(
Mc.Speedy Abi ben yapmıycam bu patchi bi arkadaşa devrettim benden önce yapmışş yoksa sizdeydi çoktan ama ondan olcak bu patch bende olmus sayın :)
gultekinkizilaslan hasan abi bak 4 kadar seni bekledim hani yardımlaşacaktık patch için bak uykum geldi yarın öğleden sonra 3 gibi ordayım yard.inşlallah
zgnvsn arkadaşlar konuyla alakası yok ama sitede oyun indirmek istediğim zaman premium cıkıyo ben ondan sonrasını yapamıyorm nasıl yapabilirm? yardımcı olursanız sevinirim
murathepcanli DÜNYA KARMASI 1- DİDA 2- STAM 3- NESTA 4- ZE BERTO 5- R.CARLOS 6- GERARD 7- RAUL 8- RONALDİNHO 9- KAKA 10- ADRİANO 11- RONALDO :) :) :) :) :)
c_ronaldo16 ABİ DÜNYA KARMASI DEDİK YARISI BREZİLYA YARISI AVRUPA ASYA İLE AFRİKA HANGİ GEZEGENDE 1-BUFFON 2-HYPYA 3-SONG 4-MALDINI 5-NAKATA 6-GERRARD 7-RİQUELME 8-MESSİ 9-BORGETTİ 10-RONALDİNHO 11-TAKAHARA YEDEK 12-KAHN 13-KAKA 14-ETO'O 15-CİSSE 16-R.V.NİSTELROOY 17-FALCAO FUTSAL'CI AMA YEİŞ SAHADA OYNADI 18-VAN BOMMEL 19-ROBBEN 20-ROBİNHO 21-PİRLO