Gonzo1982 Bugün dünya kupası maçı yapıyodum devre arasında bir uyarı geldi oyuncumun sakatlanabileceğini uyaran yazı çok şaşırdım.. Birde sorum olacak maçta en fazla not olarak ne aldı oyuncularınız? En çok 8.5 aldı oyuncum 10 falan alan oldumu merak ettim.
kumasefe Orjinal Mesajı Yazan: Gonzo1982 Bugün dünya kupası maçı yapıyodum devre arasında bir uyarı geldi oyuncumun sakatlanabileceğini uyaran yazı çok şaşırdım.. Birde sorum olacak maçta en fazla not olarak ne aldı oyuncularınız? En çok 8.5 aldı oyuncum 10 falan alan oldumu merak ettim. Hocam o sakatlanabileceği değil,sakatlandığını (ama oynamayacak şekilde değil) söylüyor.
chessfirst Bende Master Ligde Michael Ballack ı aldım. Dikkat etmedim. Ve acısını çekiyorum. 25 hafta sakat çıktı. Dünyanın parasını saydım ona.
Samurai Bilmiyorum hiç başınıza geldimi ama ben ronaldinho ile top sürüyodum ve sonra rakip kaydı ve bizimki sakatlandı ama maç devam Ediyo!!!!Tabi bu yerde yatıyo iki seksen ve tribünlerden ıslıklar başladı ama bizim arkadaş şerefsiz topu dışarı atmadı ve atak yaptı!!Sonra atağı ben kafayla uzaklaştırdım ama taca veya kornere atmadım yani oyun devam ediyo ve bir anda hakem oyunu durdurdu Ronaldinho kenara alındı!!!En komik tarafıda hakem elinde topla geldi ve topu benim önüme bıraktı YUHHHH ABicim bunu da mı yaptınız!!!!!!(TAbi pozisyondan sonra verilen sarı kartları hiç söylemiyorum) :,(
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Samurai Bilmiyorum hiç başınıza geldimi ama ben ronaldinho ile top sürüyodum ve sonra rakip kaydı ve bizimki sakatlandı ama maç devam Ediyo!!!!Tabi bu yerde yatıyo iki seksen ve tribünlerden ıslıklar başladı ama bizim arkadaş şerefsiz topu dışarı atmadı ve atak yaptı!!Sonra atağı ben kafayla uzaklaştırdım ama taca veya kornere atmadım yani oyun devam ediyo ve bir anda hakem oyunu durdurdu Ronaldinho kenara alındı!!!En komik tarafıda hakem elinde topla geldi ve topu benim önüme bıraktı YUHHHH ABicim bunu da mı yaptınız!!!!!!(TAbi pozisyondan sonra verilen sarı kartları hiç söylemiyorum) :,( abi yuh diyom artık bu son nokta o zman :) :D :D :hihi: :eek:
Punisher1023 Orjinal Mesajı Yazan: Samurai Bilmiyorum hiç başınıza geldimi ama ben ronaldinho ile top sürüyodum ve sonra rakip kaydı ve bizimki sakatlandı ama maç devam Ediyo!!!!Tabi bu yerde yatıyo iki seksen ve tribünlerden ıslıklar başladı ama bizim arkadaş şerefsiz topu dışarı atmadı ve atak yaptı!!Sonra atağı ben kafayla uzaklaştırdım ama taca veya kornere atmadım yani oyun devam ediyo ve bir anda hakem oyunu durdurdu Ronaldinho kenara alındı!!!En komik tarafıda hakem elinde topla geldi ve topu benim önüme bıraktı YUHHHH ABicim bunu da mı yaptınız!!!!!!(TAbi pozisyondan sonra verilen sarı kartları hiç söylemiyorum) :,( Yuhhhhhhh.Adamlar ne yapmıs bole yawww.Son nokta. :sly: :sly:
turko873 Orjinal Mesajı Yazan: Samurai Bilmiyorum hiç başınıza geldimi ama ben ronaldinho ile top sürüyodum ve sonra rakip kaydı ve bizimki sakatlandı ama maç devam Ediyo!!!!Tabi bu yerde yatıyo iki seksen ve tribünlerden ıslıklar başladı ama bizim arkadaş şerefsiz topu dışarı atmadı ve atak yaptı!!Sonra atağı ben kafayla uzaklaştırdım ama taca veya kornere atmadım yani oyun devam ediyo ve bir anda hakem oyunu durdurdu Ronaldinho kenara alındı!!!En komik tarafıda hakem elinde topla geldi ve topu benim önüme bıraktı YUHHHH ABicim bunu da mı yaptınız!!!!!!(TAbi pozisyondan sonra verilen sarı kartları hiç söylemiyorum) :,( bende benzer ama farklı bi olay oldu rakip gole giderken ivan cordoba ile ayagına arkadan kaydım adam biraz sendeledi ama dusmedi (ben sevindim tabi) gitti gitti kacırdı sonra top dısarıda iken hakem geldi bastı kırmızıyı cordobaya hadee
Aiko- ben intere karşı oynarken olmuştu bu olay. veronu sakatlamıştım adam yerde çırpınıodu direk topu dışarı attım ama fair play olayını göremedim :(
Soner1905 benimki daha ilginc topu karsi takım bir birine pas yaparak ataga cikiordu. adam pas verdi diger arkadasina topa vurmadan yere düstü ve sakatlandi ilgincti. hani kalp krizi gecirmis bi oyuncu gibi.
serseri_10 **ewet war ben bi kere bi adamı sakatladım adam ambulans la gitti resim çıktı bide ünlem işareti**
Melankolic Benim kalecim ortadan kayboldu. Orta sahanın oradan girdi oyuna. Sakatlanmamıştı oysaki. Ayrıca T.Trezeguet ile 3. Kümedeyken 9.5 yaptım.
kewellgoktu Benim kalecim ortadan kayboldu. Orta sahanın oradan girdi oyuna. Sakatlanmamıştı oysaki. Ayrıca T.Trezeguet ile 3. Kümedeyken 9.5 yaptım. 3.küme derken nasıl yani?
Jet.X bi ara GS ile oynuyodum - oyun işte bu- Sabri olmazsa olmazıydı sağ kanadın daha bir kaç hafta geçti 27 HAFTA SAKAT yuuh dedim