All for one.One for all. O amcaya söyleyin ben de kurt,kedi b*ku,Michael Jordanın sidiği,yumurtalık(insan)karafatma,kaloriferböceği,myıssineği,atsineği,eşşekarısı yiyom.İyi mi?:D:D:D
All for one.One for all. Orjinal Mesajı Yazan: bilengoker zuhahuauahuhahuahu müthişş :D:D:D:D müthiş di mi(benim dediğim mi,normal yazı mı :hihi: :scnbebek: :drooling: )
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: All for one.One for all. O amcaya söyleyin ben de kurt,kedi b*ku,Michael Jordanın sidiği,yumurtalık(insan)karafatma,kaloriferböceği,myıssineği,atsineği,eşşekarısı yiyom.İyi mi?:D:D:D :D:D:D:D:D:D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: All for one.One for all. müthiş di mi(benim dediğim mi,normal yazı mı :hihi: :scnbebek: :drooling: ) ya kardeş taam bi espri yaptın.nie böle dionki...demene gerek carmı!!!
*EmPeRoR* Orjinal Mesajı Yazan: cracks ya kardeş taam bi espri yaptın.nie böle dionki...demene gerek varmı!!! +1 Son zamanlarda flood aldı başını gidiyor şöyle bir dikkat ediyorum da
xxxxxxxxxxxxxxxx ya bende yiyorum ne varda haftada 1 karlıkayın ormanına gidip 1 haftalık yiyecek topluyorum nasıl yediğimide anlatıyım fareleri ve kurbağaları öldürüyorum farenin kuyruğunu kurbağanın dilini koparıyorum dili rulo yapıyorum kuyruğu dile sarıp ıssıra ıssıra dürüm gibi yiyorum kurbağanın derisi ile farenin kini atıyorum etlerini kızartıp yiyorum hamam böceklerine gelirsek ilk önce onlarıda öldürüyom fakat hassas olarak yane ondan sonra kabuğu çıkarıp içindeki sıvıyı yaladıktan sonra bütünüyle yutuyorum bu arada fare ve kurbağa bağırsaklarını çorba yapıp içiyorum alın size ziyafet acep şu diyarbakırlı amcam ile bi akarabağlığım varmıdır :D:D:D:D:D:D
SuperBamm bu arada insanlar uyurken ömürleri boyunca 10 dan fazla hamamböceği yiyormuş :D:D:D:D:D hakkaten forumun bi köşesinde mi görmüştüm nedir :D
TheMaNqLeR Orjinal Mesajı Yazan: *EmPeRoR* +1 Son zamanlarda flood aldı başını gidiyor şöyle bir dikkat ediyorum da al benden de o kadar flood bayağı bir arttı