Pes4weturka3ün yüklenmesinin güzel anlatıldığına inanmıyorum bende baya uğraştım ama sonunda çözdüm sizinle paylaşayım.
1.oyun yüklenir
2.pes4weturka2.0 yüklenir ve anlatıldığı gibi bütün herşeyi eksiksiz bir şekilde yapılır.
3.Yüklenmiş olan PES4 oyununun içindeki dat klasörünün altındaki dosyaların hepsini seçip readonlyleri tamamen kaldırılır ÖRNEK:bende buraya yüklü C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 4dat
4.Bilgisayarınıza yüklemiş olduğunuz pes4weturka3 dosyasının içindeki dkz studio yüklenir
5.sonra pes4weturka3ün içindeki 0_text e importlanacak adındaki dosyanın altındaki 0_text.dkz dosyasına çift tıklayın. Dkz studio bu dosyayı açacaktır ve açılan ekrandaki 0_text.asf dosyasının solundaki kutucukta tik olmasına dikkat edin. Daha sonra yukardan Apply Patch In Folder seçeneğini seçin(yukarıdaki resimlerin üzerine gelince yazar tek tek bakın). Aynı şekilde PES4 oyunun içindeki dat dosyasını işaretleyin. Bu yaptığınız yeni dosyaları eskisinin üzerine yazdıracaktır. ÖRNEK: bende aynen böyle C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 4dat.
6.Benim bu anlattığım şekli diğerlerine de uygulayın (0_sound a importlanacaklar,e_text e importlanacaklar)
7.geriye kalan kitserver ve save dosyalarını aynen copy yapıp oyunun içindeki dosyaların üzerine paste yapın. Mesela ben save dosyasını kopyalayıp aynen C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 4 ün içine paste yapınca değiştirelimmi diye sorduğunda evet dedim.
8. Bunları yaptıktan sonra hepinize iyi oyunlar dilerim.