SuperBamm ben 4 yaşındayken okuma yazmayı sökmüşüm ama gerisi gelmemiş :D:D:D:D:D:D hatta onun için 5 yaşındayken abimle birlikte 1. sınıfa gidiodum ama kayıtım falan yoktu 7 yaşına kadar 1. sınıf okudum :D:D:D:D:D:D hemde kayıtsız olarak :D :cokkomik:
S n i p e r Arkadaşlar Albert Ainstain 6 yaşına kadar konuşamamış ama adam bilim adamı olmuş küçükken öğretmenleri zekasının kıt olduğunu söylerlermiş ama adam sonradan açılmış demekki bu işler belli olmaz...
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: Selim_erk Arkadaşlar Albert Ainstain 6 yaşına kadar konuşamamış ama adam bilim adamı olmuş küçükken öğretmenleri zekasının kıt olduğunu söylerlermiş ama adam sonradan açılmış demekki bu işler belli olmaz... 9 yaş deil miydi o :) akıcı olarak konuşamıyormuş.. İbn-i Sina da öyledir. aptal deildir ama azimsizdir medreseye gittiği ilk senelerde daha sonra medreseden kaçmış ve bir kervana katılmış. bir gün kuyudan kovayla su çekerken taşların ipi yavaş yavaş aşındırdığını yani kestiğini görür.. sonra neden benim aklım da bu dersleri kesmesin demiş ve medreseye geri dönmüş yani böle bişedi :D:D:D:D:D:D:D
*EmPeRoR* Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin aynştaynı hocaya götürmüşler.. Ondan sonra dahi olmuş.. Cami hocasına mı?:D:D
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: *EmPeRoR* Cami hocasına mı?:D:D imam nikahlarını kıyan, sözde hocalar :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
All for one.One for all. Çüş lan çocuğa bak Allah bilir 2 ay sonra'Anaeee,ben Japonca,Farsça,Hinduca,Endonezyaca,Çince,Sri Lankaca,Papua Yeni Ginece,Zairece,Urartuca bi de Hititçe bilioom'der.:D:D:D
TheMaNqLeR Oğlan bana çekmiş bende 3,5 yaşında okumayı öğrenmişim ve sınavlarda da ii gidioz hadi hayırlsı
Dabulu beyler kendinize gelin isterseniz burası MİZAH forumu deil onca mesajın içinden 1 tane doğru düzgün cvp yazan olmamış ya 4. sayfaya kadar herkes geyik yapmış... bencede çocuğun geleceğinde çok sorunlar olur çünkü yaşıtlarıyla hiç anlaşabileceğini sanmıyorum...
ajan54 bende 1 aylıken okuma yazma hatta matematik fizik + ingilizce biliyordum ama konuşamadığım için anlatamıyordum
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu beyler kendinize gelin isterseniz burası MİZAH forumu deil onca mesajın içinden 1 tane doğru düzgün cvp yazan olmamış ya 4. sayfaya kadar herkes geyik yapmış... bencede çocuğun geleceğinde çok sorunlar olur çünkü yaşıtlarıyla hiç anlaşabileceğini sanmıyorum... Aynen katılıyorum...