ozon REST OF THE WORLD TEAMS AC Sparta Praha orlando pirates( bu mokoena nın takımımıydı) Boca Juniors Panathanaikos Fenerbahce River Plate Galatasaray Shakhtar Donetsk Kaizer Chiefs Thessaloniki Olympiakos
metin6086 orlando pirates, Kaizer Chiefs, Thessaloniki bunlar var ayrıca polonya ligi var ama beşiktaş yok ea her zamankinden daha çok saçmalamış
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: metin6086 orlando pirates, Kaizer Chiefs, Thessaloniki bunlar var ayrıca polonya ligi var ama beşiktaş yok ea her zamankinden daha çok saçmalamış en dandik takımları ve ligleri alıyorlar ama türkiye ligi ve beşiktaşı almıyorlar :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ozan JK :mad: bunlar böle işte sevgili bjk liler ve ttsl severler ben bu oyunu alırım ama içinde polonya ligi olan kore ligi :p :p :p :mad: :mad: olan metin 6086 nickli arkadasımızın sölediği takımlar olan oyunu ben ne yapayım ah be pes be şu oyunun süper bide lisans koysan fifa nın alıcısı olmaz fifa yı bu sene protesto edip almıyom :mad: :mad: hele pes5'in süper görüntülerini gördükten sonra :)
ozon we işte ea sports un bir acizliği daha : hadi anladık tsl yi koymadın... bjk yi ts yi de koymadın onu da anladık.. ama kardeşm geçen yılın UEFA ŞAMPİYONUnu niye almıyon cska moskow takımı uefa kupasını aldı amafifa06 da yok????????
bugra11 bencede ben fenerliyim ama türkiye ligi olsun be artık.eğer bu sene bjk,fener,gs,ts gibi türkiyeyi avrupada temsil edicek takımlar başarılı olursa koyarlar herhalde.
fikretnko yaa idare edin işde tr liginin olmaması güzel işte..Tr lig olsaydı fifa dan hiç bir beklentimiz kalmayacaktı..Bizim SCN de olmayacaktı yada az olacaktı... Diyelim ki tr ligini ea yaptı çıktı oyunu aldık.Yükledik girdik tr ligini sectik.Ama Orhan Ak ı kel üstelik arap yapmışlar..Veya "diyarnakır sk" :) gibi durumlar var.
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: fikretnko yaa idare edin işde tr liginin olmaması güzel işte..Tr lig olsaydı fifa dan hiç bir beklentimiz kalmayacaktı..Bizim SCN de olmayacaktı yada az olacaktı... Diyelim ki tr ligini ea yaptı çıktı oyunu aldık.Yükledik girdik tr ligini sectik.Ama Orhan Ak ı kel üstelik arap yapmışlar..Veya "diyarnakır sk" :) gibi durumlar var. buda bir başka durum tabiii.
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: El di@blo olsun kardeş biz orjinalini istayoz yani orjinali gibi warmı orjinalinde feneri yaptılarda ne oldu ağızlarına gözlerine bulaştırdılar (ucl 2005) forma da oyuncu isimleri yamıyordu ( ben onun için yama çıkardım bu arada ) ne bilim rüştüye saçma sapan forma numarası vermişler sonra bir de yedeğe atmışlar 2 senedir fenerbahçede oynayan nobre yoktu oyunda sonra 1 sene önce giden Fatih akyel vardı kadroda ANelka yoktu bu mu ? sonra Fenerbahçe için yapılan formaları hangi biriniz beğendiniz oyunda ? Bu mudur ORJİNALLİK ?
bugra11 Orjinal Mesajı Yazan: gsarrafgil orjinalinde feneri yaptılarda ne oldu ağızlarına gözlerine bulaştırdılar (ucl 2005) forma da oyuncu isimleri yamıyordu ( ben onun için yama çıkardım bu arada ) ne bilim rüştüye saçma sapan forma numarası vermişler sonra bir de yedeğe atmışlar 2 senedir fenerbahçede oynayan nobre yoktu oyunda sonra 1 sene önce giden Fatih akyel vardı kadroda ANelka yoktu bu mu ? sonra Fenerbahçe için yapılan formaları hangi biriniz beğendiniz oyunda ? Bu mudur ORJİNALLİK ? bencede haklısın.
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: bugra11 bencede ben fenerliyim ama türkiye ligi olsun be artık.eğer bu sene bjk,fener,gs,ts gibi türkiyeyi avrupada temsil edicek takımlar başarılı olursa koyarlar herhalde. hiç sanmıyorum :,( :,( :,(