Adam ormanda gezintiye çıkmıştır,bunu gören iki yılan işte keklik hemen fısslıyalım şunu der ve peşine takılır ve diyaloglar başlar..
Yılan co:abi bakarmısın seni sokucaktık da
Adam:hııııııııı
Yılan klark:hııı sı yok fıssss varsssss fıss sokucaz yapcakazzzsss bişi yokksss
Adam:Alın işte elimde su var içeyimde sokun hehe salaklarrr (hemen davranır ve ceketinden bir adet şaşal su çıkarır)
Yılan co:haydassssss fısss bu Atasözü nerden geldi ya clarkssss
Yılan klark:ne bilimsss abi yawsss ekmeğimizle oynuyorlar. Biz gidelim bu lafı çıkaranı fısss
Yılan co: olm sen delimisinsss fıssss o adam hazırlıklıdırsssss.lafı çıkardığına göre onda su deposu vardırss…
Adam:hehe salaklara bak nası da kaldılar siz kendinizi sokun aptallar aptallar..
Yılan co:ya clark niye cola için yılansss sokmaz dememişlerrrss.
Yılan clark:ne bilimsss co abi kural bu işte napcaz şimdi..
Yılan co:clark sen adamı konuştur Güneş tepede birazdan boğazı kurursss bunun
(bu arada adam yavaş yavaş damla damla su içiyordur,ama güneş bastırıyordur)
ve beklenen an Güneşe dayanamayan adam suyu bitirir:
Yılan co ve clark:hahaahah salak salak hadi bakalımmm şimdi fıssslanda susuz kalmak neymiş gör aptal adam aptal adam
Adam:hıııııı ama ben şey ben imdattttttttttt
Bu arada yanında radyo taşıyan adamın radyosundan duyuru gelir, yeni kanuna göre Yılanların gaz çıkaran insanları ısırması yasaklanmıştır.
Adam:Heheeh fasulyenin iyisi yılanın kerizi alay geçmeye başlamıştır zart zurttt..
Ve beklenen olur gaz tüketimi aşırı olduğundan bitmiştir.Adam ıkınır ıkınır ama nafile öyle bir ıkınırkiii kriz geçirir ve ölür..
Yılan co ve clark:yok co abi bens bu ısırma işinisss bırakıyorummm bu insanlarla başa çıkılmazzzzzssssss..Adamı ısırıpsssss biz bile öldüremedik ya böyle yılanlığınss içineeesss fıssssss körmüsün ya coo abi adam kendini öldürdü ya bi zevkli fısss yapamadıksss git la git ben yokum yılansssmış foss bu iş fosss
Yılanlar birliği açıklaması:Yılanlarım ısıracağınızzzzzssss insanın ne yediğine ve yanında radyo haberleşmesss aleti bulunup bulunmadığınasss dikkattsss edinizzzssss