R@PP€R Arkadaşlar çok güzel bir ekran koruyucu. Sizi Avrupa'daki transferlerden ve maç sonuçlarından haberdar ediyor. Ben hala bunu kullanıyorum. Buyrun :) ">http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/screenSaver/UCL/screensavers/ucl0405-screensaver_en_win.zip>STRONG>**Champions League Screensaver**
R@PP€R Şampiyonlar ligi fikstürünü gösteriyor, maç sonuçlarını gösteriyor ve Avrupa'daki transferleri söliyor. Adı üstünde Champions League Screensaver Ayrıca şu an CL maçları oynanmıyor dikkatini çekerim bambam
SuperBamm işte onu diyorum maçlar oynanmıo die mi bişe göstermiyo bende bi tane logo var başkada bişe yok :D:D:D:D:D
R@PP€R internete de bağlı olman lazım görüntülenmesi için ama bu da bi çözüm diilse bilemiyorum bende gösteriyor
FloGaL eet gerçen güzel sana +1 dermişim bak cracks versin onda çok var satenn cracks cim benim yerimede verirmisin :D :D :D
R@PP€R Unutmadan, screensaver, sürekli internete bağlıysanız (ADSL,Kablolu Modem) işinize yarar. Çünkü her saniye internetten bilgi alıyor :)