XeOn bana özel mesajla adresini yazan ilk arkadaşa ing. WE 9 DVD si göndericem.DVD Writer aldım kutlama yapicam !
XeOn yarın akşam şehir dışına çıkıcam arkadaşlar isteyen ilk arkadaşa yollicam ist. dayım ama kargo sizden :D
XeOn maybe22days arkadaş bana tek özel mesaj atan hayırlı olsun gönderiorum yarın şehir dışına çıkma olayını hallettim, p.tesi vericem kargoya :D
maybe22days kargo az önce elime ulaştı.hakketten yollucanı hic düşünmemiştim.kargonun parasını öderken icinde ne oldugunu bilmeden ödedim.açtım.. winning eleveng 9 ingilizce (DVD).. büyük bi şok yaşadım:) cidden helal olsun way be yollamıs cocuk dedim hehe cok tesekkurler arkadaşım. :)
Eagle_Claw Orjinal Mesajı Yazan: XeOn bana özel mesajla adresini yazan ilk arkadaşa ing. WE 9 DVD si göndericem.DVD Writer aldım kutlama yapicam ! bende isterim ama bi souru sorcam nerden indirdin bu we9 uacaba????????
XeOn Arkadaşım ilk yazana gönderdim. DVD beleş diil hani :) Oyunu 10 milyona Kadıköyden aldım, isteyene de aynı fiyata satarım.
NwYorkYankeEs Arkadaslar birisi bana yollayabilir mi???? We9 cdsini lütfen Alanya ya daha 3 hafta sonra gelir ya da 2 ay sonra pls yardimci olur musunuz ***UPDATE*** Kargo ücreti benden olsun!! daha ilk cdim olcak Ps2 icin :,( ve böle süper oyunu kacirmak istemem
Lvnt_Asn ya yalan arkadaslar kesin birbirlerini tanıolardır anlasmıslardır inanmayın biz eskiden yapıoduk herkesi kandırıo adama bak yaw
KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: maybe22days kargo az önce elime ulaştı.hakketten yollucanı hic düşünmemiştim.kargonun parasını öderken icinde ne oldugunu bilmeden ödedim.açtım.. winning eleveng 9 ingilizce (DVD).. büyük bi şok yaşadım:) cidden helal olsun way be yollamıs cocuk dedim hehe cok tesekkurler arkadaşım. :) çok delikanlı insanmış o zmn,bende ilk kez we9 forumuna giriyorum.
Lvnt_Asn tabi ya böle bisey olması imkansız bence kimse kimseye oyun göndermez ben olsam satarım yaneeeeeeee
engin18 Orjinal Mesajı Yazan: XeOn Arkadaşım ilk yazana gönderdim. DVD beleş diil hani :) Oyunu 10 milyona Kadıköyden aldım, isteyene de aynı fiyata satarım. pc de çalışıomu bana gönder kargoyla :sly: