SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: cracks nese kapatın msj konusunu.biz saten onu bbambamla çözdük.tatlıya baaladık...konuya dönün :) yarın bi kaç site daha eklicem toolbara ee nası beendinizmi. bu arada tatlıya baaladık deil tatsızlık mı olmuştu bu arada hizlioglu ben msj derdinde deilim. benim msjlarımı yok saymak beni de yok saymak. ben böle düşünüyorum siz nasıl düşünüyorsanız düşünün. isteyenle msnden konuşabiliris
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: cracks ya ibı sana bişeler oluo hea...alla allaaaaaah.bambam msjına 50 msjm filan düşürüldü yazmış.bende ona cvp verdim.ne var bunda.alla alla.msj sayım zaten yüksek ... hem ne gerek varki. bana bişey olduğu yok her geçen gün daha da olgun laşıyorum hepsi bu herneyse kapatalım bu konyu siz dewam edin muhabbete...
SuperBamm yauw hamit unuttun galiba bu konuyu :D yeni versiyon falan koymican mı? bu arada nası kurucas biz bu toolbar ı :D birisi bi anlatsa :(
R@PP€R Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm yauw hamit unuttun galiba bu konuyu :D yeni versiyon falan koymican mı? bu arada nasıl kurucas biz bu toolbar ı :D birisi bi anlatsa :( Cracks bi anlatsana yaf nasıl kurcaz bu toolbarı???
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: skywalker10 Abi yüklediğinde kendi kendine kurulması lazım zaten :) heee bi dakka şimdi oldu dll hatası veriodu da system e attım oldu ok.. :) güsel olmuş da nerdeyse explorer ın yarısına kadar toolbar doldu :D hepsini kaldırcam :D:D:D
R@PP€R Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm heee bi dakka şimdi oldu dll hatası veriodu da system e attım oldu ok.. :) güsel olmuş da nerdeyse explorer ın yarısına kadar toolbar doldu :D hepsini kaldırcam :D:D:D Ya bize de bi anlatsana nasıl kurdun toolbarı SuperBamm
cracks neeler ben konunun gittini sanmıştım.ya kurulum basit.exeyi çalıştırın.sora kurun.tüm browser pencerelerini kapatın.yeni bi pencere açın(explorer penceresi).bukadar.toolbarınızı görceksiniz.update'e başlıorm.
Venom kurulum çok basit dur hamit sana bi rep vereyim aa rep nerde tüh kaldırıldı diil mi rep:(;) hamit senin de bi söylediğin ötekini tutmuyo be kardeşim msn'de yapmıcam toolbar diyosun şimdi yapıcam diyosun:D(alınma sakın)
cracks http://rapidshare.de/files/4441932/SoccerCenterToolbar_2.5.exe.html soccercenter toolbar 2.5...