Eagle-Eye 100 senelik başkanları kim bilip tanıyabilir ki ya Süren ya Canaydın diyecez ama mesela bi 1973-86 arası tek bir şampiyonluk bile yaşamamış bir Galatasaray var ki belki de en kötü yönetim(ler) o zaman görev yapmıştı
bcg_1905 Başkan olarak değil yöetim olarak değerlendirmeliyiz bence... CANAYDIN yönetimi en başarısız yönetimdir. Ama şunuda rahatlıkla söyleyebilirim Galatasaray Spor Klubü 10 yıldır iyi yönetilemiyor bence.
Marty Faruk Süren dönemindeki yönetim çok iyiydi bence : 4 sene şampiyonluk + UEFA EN Kötü yönetim,başkan: Mehmet Cansundur..
Eagle-Eye valla bu dediğiniz yönetimler 10 senede 7 şampiyonluk, 4 kupa, uefa ve süper kupa kazandı. Özhan Canaydın 80'lerin sonundan beri çoğu yönetimde görev aldı. tamam oyuncu transfer edememek, kulübü borca batırmak da sonuçta başarısızlıktır ama o kadar kolay ve yüzeysel düşünülmemesi lazım..
YeshiL **Faruk Süren'dir Diyenlere Bi Anlam Veremiyorum. Hani Hemşerim Olduğu İçin Savunmuyorum Kendsini. Fakat O Başkan İken Klüp Tam 14 Kupa Kazanmıştır. İki Tane Avrupa Kupası. Lig Kupaları Bunları Hangi Başkan Kazanmıştır. Bencesi Falan Yok! GALATASARAY KLUBÜNE EN İYİ BAŞKANLIK YAPAN FARUK SÜREN'DİR. En Kötüsü Canaydın. Kurtulamadık Gitti....**
Cambaz FAruk süren sadece sportif açıdan başarı getirdi ama maddi durum onun tam tersi kötüleşti.Bu mehmet cansunla devam etti o da saolsun bi sürü borç bıraktı gitti.Özhan canaydına gelince bu adam bunlar arasında niyet olarak en ii düşüneni bence ama adam biraz saf galiba.ben bunları tanıyorum valla diğerlerini hiç bilmem.tanıdığıma göre 1 deil 2 tane gelmiş geçmiş kötü başkan var.Bunlar;mehmet cansun ve faruk süren.
koraykosker Faruk Süren tabi ki dicem ama canaydına kızarım ama transfer yapamıyor diye sonra biraz daha düşünüyorum niye yapamıyor adam, Faruk Süren yüzünden. Önemli olan nokta yıllarca faruk süren mehmet cansun özhan canaydın birlikte yönetimdelerdi.hepsi başkan olduğunda birbirlerinin ne yaptığını iyi biliyorlar.sırayla devraldıklarına göre.... yok yok bunların üçüde kötü kötünün kötüsü hatta.
SoniC faruk süren'in neresi kötü? bence özhan canaydın. sadece "bu yapılacak,şu olacak,yıldız oyuncu gelecek vb.." ama icraat yok !
Gökhan "Özhan Canaydın" adam takımı borç batağına sürükledi hemde bir icraatı yok şunu yapcaz yok bunu yapıcaz
Ozan JK mehmet cansun adam uefadan gelen paraları yedi bitirdi jardele o dönemde 25 milyon $ vermiş şu an gs nin bu durumda olmasının tek sebebi mehmet cansundur sonra tabi ki özhan canaydın