Slim Shady Metin6086 footballcommunity.ea.com de yazdıkları ayıp olmuş.Türkiye Süper Ligi nin çıkması için EA nin bazı isim haklarını alması lazım belki sorun sadece EA de değildir isim hakları için federasyonla anlaşması gerekir fiyatı fazla gelmiş olabilir bu yüzden forumda küfür etmek ayıp olmuş Kerim abi özürdilemiş olsa bile orda edilen Türkçe küfürler onları ırkçı davranmaya itmiş yunanistan takımını çıkarmışlar.Yani isterseniz konuyu kilitleyin.Söylemek istediğim şu efendiliğinizi koruyun,tsl yi bu sitedeki arkadaşlarda yapıo hemde EA ninkinden daha iyi olur.EA adamlarımızı kara kara yapıo burdakiler tektek Face yapmış süper olmuş.Biz kendimize yeteriz.(UZUN OLDU :D )
Slim Shady Bu arada kim nederse desin Fifa serileri PES den daha iyi en azından Galatasaray'a Agadazarai gibi şeyler yazmıyolar :D
Warrior Metin6086 footballcommunity.ea.com de yazdıkları ayıp olmuş.Türkiye Süper Ligi nin çıkması için EA nin bazı isim haklarını alması lazım belki sorun sadece EA de değildir isim hakları için federasyonla anlaşması gerekir fiyatı fazla gelmiş olabilir Burada aydınlatalım.EA firması 2003 de türkiye ligindeki oyuncu ve takımlarının haklarını 3 yıl için almışYani fedarasyon a telif parasını vermiş.Fakat 3 yıldır parayı boşboşuna ödüyor.Bunun nedeninin korsan olayı olduğunu söylüyorlar.İnşallah buna bi çözüm bulunurda bu da hallolur. :)
pardon her sene aynı şey.koymasınlar türkiye ligini sadece iyi bir oyun yapsınlar geçen senelerin fifalarından çok üstün winning eleven kalitesinde,heyecanında bunu istiyorum ben,konu türkiye ligi yok tukaka fifaya geliyor türkiye liginin olup olmaması ekseninde konuşulamaz fifanın kalitesi ve beklenti karşılığı bir yama yaparsın olur sana türkiye ligi ya oyun ya oynanabilirlik ya biz umutlarımız onlarda diğer konularda tartışılıyor. ve birşey olduğu yok. bir playstationum olmadı be
Sheva24 Orjinal Mesajı Yazan: Slim Shady Bu arada kim nederse desin Fifa serileri PES den daha iyi en azından Galatasaray'a Agadazarai gibi şeyler yazmıyolar :D we9 da GALATASARAYA GALATASARAY diyor
Grandmonster valla fifaya yamada yapılmıyoki zart diyo oyundan atıyo :D yapsalar tr lgini alexi zenci ailtonu bembeyaz yaparlar.sergen gs de olur , trabzonun renkleri kırmızı beyaz olur :D :D belki de yapıp kendileri oynuyolardır tr ligini :sly: :hihi:
W0LF Orjinal Mesajı Yazan: gsomer72 we9 da GALATASARAYA GALATASARAY diyor Büyük başarı !!!! Tarihi an PES okumayı öğrendi ! :D Şaka bir yana PES WE v.b benim ilgimi çekmiyor. Spikerinin sesini duydum.Robot mu konuşuyor dedim :D
W0LF Orjinal Mesajı Yazan: _CJ_ bunlar fenerbahçeye küfrediyo forumdakiler yav fenerbahçe is suck felan diyolar Bizimkilerde sanki hay ben bu EA 'nın a..ına k.yayım demiyolar mı ? Tüm milletlerde bazı kendini bilmezler var...
W0LF Orjinal Mesajı Yazan: _CJ_ bunlar fenerbahçeye küfrediyo forumdakiler yav fenerbahçe is suck felan diyolar Hemde bunların büyük bir kısmı Türk :D
metin6086 ya bi dakka konunun başında benim adım geçiyo ama ben yabancı bir forumda herhangi birşey yazmadım