aRiZen abi senin baska isin yokmu yok thy ucaı yok iett otbusu :D saka saka ii oluo bole turkiye gibi olması
baron Zaten bu modlar 2 -3 farklı sitenin kendi adlarına çıkarttığı modlar için yapılıyor aslında bence bunların paylaşılması doğru değil
XII Orjinal Mesajı Yazan: baron Zaten bu modlar 2 -3 farklı sitenin kendi adlarına çıkarttığı modlar için yapılıyor aslında bence bunların paylaşılması doğru değil Bunları Kişiler Yapıyor Siteler Deil.
.ArThuR. arkdaşlar bu gzl de arada srada uçak yeşil mavi fln oluyo sadece beyaz olsa çk daa ii olur bi taraf beyazken dier taraf krmızı oluyo o da pek hş olmuyo
mcankandemir Orjinal Mesajı Yazan: arthur31 arkdaşlar bu gzl de arada srada uçak yeşil mavi fln oluyo sadece beyaz olsa çk daa ii olur bi taraf beyazken dier taraf krmızı oluyo o da pek hş olmuyo ewet sana katılıorum
...MeLo_EnEs... uçağı yükledim ama uçağın her tarafına gazete yapıştırmışlar gibi oluyo neden olabilir
FIFACI_09 arkadaslar ben yukleyemedim radipshare cıkıyor file not found diye hata veriyor acaba nasıl yukleniyor yukleyen vaarmı??????