Clooney86 Hangisidir.! Birde 4 3 3 Forvetin biri Geride nasıl bi taktiktir.! Bide We9 Da haraket yapan varmı ..! Diğerleri Pes 4 İçindi.!
stewed 4-4-2 A bu taktiği değişmem hele bide forvet arkası yetenekli bi oyuncu varsa rakip bitti kanatlar da işe yarıo yani orta sahaya hakim oluosun
kidrock hocam 3-5-2...2önlibero 2 kanat 1de 10 numara lcak şekilde yeerleştir defansı biraz geri cek individualdan da attack defans oklarını ayarla en iyi taktik bu bence cok zor gol yersin
Zeus6 4-3-3 C yi yap 3 lü forvetten birini geri cek 4 lü defansın ortasındaki sag ve sol backden onde oynat bence en iyi taktik hem defansn saglam hem de orta sahana yardım ediolar ortadaki iki adamın hızlı olsun ama defansa donmekte zorluk cekmesinler
R2.ScHuMi_1 4-4-2 atak taktigini hic bi seye degişmem hem orta sahada hakim oluyon hemde kanatlar cok iyi calişiyo
R2.ScHuMi_1 eger ufak takımlarla oynayan warsa ben kayserisporla master lig yapıyorum 4-5-1 b taktigiyle cok ii oynuyom cok zor gol yeniyo orta sahada saglam oluyo