Last_Blow Merhaba arkadaşlar.FM 2006 neler ister sistem olarak.Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ?
juzam valla hocam benim acelem yok zaten tek fm yüklü pcde p3 450 128 ram pcde bi lig 3 günde bitiyo valla ama yeni sistemi alınca şov yapcam valla piyasada ne kadar oyun var hepsini yüklüycem pcye
Pentagram_15 Daha sistem gereksinimleriyle ilgili resmi bir açıklama yok eğer böyle bir açıklama yapılırsa buraya koyarız. ;)
@lper **erken olduğu doğru, ama kendimce bi tahmin yapayım: oyun yine sadece ram isteyecek, dolayısıyla eğer data büyümediyse 256 ram yeterli olur. ama büyüttülerse, 512 ister sanırım.**
Aras_Fuchs benim p4 1.8ghz işlemci 256 ram var hiç kasmadan oynuyodum ama şimdi biraz kasabilir. p4 2.4ghz işlemci 1 Gb ram ile günde 2 lig bitirirsiniz :D
oSa **Resmi Olarak Önerilen Min. Bilgisayar Konfigürasyonu:** Win XP SP2, 2.0GHz İşlemci, 256MB RAM, 8x CD ROM
juzam bende 512 sd ram var ama işlemci fos artık yapacaz bişiler demosu bi çıksın eğer çekilmez olursa artık bi upgrade yapacaz artık
butcherseco arkadaşlar bence bu sene 512 ram ister kasmdan oynamak istosak bide ekran kartı isteyebilir küçük bi ihtimal ama fm 2006 beni çok heycanlandırıyor. :sly:
nuso Orjinal Mesajı Yazan: Last_BLow 512 MB/ram-256 Mb Ekran Kartı-800 MhZ-Pentium 4 3.0 GhZ..İyi değil mi ? TABİKİ İYİ BU PCYE KİM KOTU DERKİ BENİM 1024 RAM 2.8 İSLEMCİ :cool: