"Anlaşılıyor ki bu takım hiç çalışmamış" diyen başkan Atay Aktuğ, Şenol Güneş'e "Futbol AŞ'nin başına geç. Bir teknik direktör bul ve göreve getir" teklifini sunacak.
Başkanla çok özel
Trabzonspor'da Anorthosis yenilgisiyle başlayan ve ligde ilk iki haftadaki beraberliklerle etkisi artan huzursuzluk sürüyor. Konya maçında istifa etmeyeceğini net olarak açıklayan başkan Atay Aktuğ, VATAN'ın sorularını yanıtlarken ilginç ifadeler kullandı. "Anlaşılıyor ki bu takım hiç çalışmamış" diyen Aktuğ "Anorthosis maçlarındaki kötü oyunu anlamaya, çalışırken şimdi görüyorum ki takını kötü bir hazırlık devresi geçirmiş" ifadesini kullandı ve şöyle devam etti:
İki teklif sunulacak
Bu arada, bordo-mavililerde yönetim-teknik direktör soğukluğunda yeni bir aşamaya gelindi. Bugün toplanacak yönetim kurulunun, Şenol Güneş'e iki teklif götürmeye hazırlandığı öğrenilirken Güneş'in bu durum karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor. Güneş'e ilk olarak "Camianın gözünde giderek büyüyen düşüşü durdurmalıyız. İstersen daha önce reddettiğin Futbol AŞ'nin başına geç. Bir teknik direktör bul ve göreve getir" teklifinde bulunulacak.
Ersun Yanal sesleri
Bu önerinin alternatifi ise "Sen teknik adam olarak kal, biz Futbol AŞ'nin başına istediğimiz birini alalım" olacak. Alınan bilgilere göre yönetimin asıl çıkış noktası Güneş'i takımdan uzaklaştırmak olmasa da artık 'yaraya' bir neşter vurma zamanının geldiği düşüncesi. Aktuğ'un Konya maçından sonra yaptığı "Takım iyi hazırlık dönemi geçirmemiş" açıklaması da gelişmelerle örtüşürken, kulislerde Ersun Yanal isminin tartışılmaya başlaması da dikkat çekti.