burda herkes yabancı sitelerdeki forumlarda bulunan yamalar için link verdiğine göre sende verebilirsin cünkü burası bir forum ve buraya insanlar bilgi almaya veya yaptıklarını bizler ile paylaşmak için giriyor + zaten burda ps2 için de bir türkiye ligi yaması yok gerci zaten site kendi yamalarını sabit konu adı altında sizlere sunuyor ve tabi ana sayfada ama forum kısımında insanlara bu şekilde bir kısıtlama olucağını hiç zannetmiyorum yani ben hiç bir yabancı sitede böyle bir kısıtlama görmedim burdada oldunu zannetmiyorum .. Yani bu kadar gizli saklı takılmaya ne gerek var ozmn kimse diğer sitelerden alıntı buraya bir şey koymamalı :) yani dimi ozaman şu sitede wolf patch var şu siteden şu formayı aldım vs... diye konu başlığı hiç acılmasın bu sencede sacma değilmi biliyorsan belirtirsin linki'ni verirsin işine yarıyan kullanır yada kimse kullanmaz ..Ama sen eğer tutpta işte falanca sitede bir türkiyee ligi var bence burdakini indirmeyin onu indirin dersen buişte olmaz ozaman burda emek harcıyan herkeze ayıp etmiş olursun bu durumdada tabiki senin yaptığın paylaşımın dışında olduğunu gösterirki işte bu olmaz ama onun dışında paylaşım güderek yaptığın her katkı olumlu karşılanmalı bu benim düşüncem daha doğrusu herkesin yaptığı ve mantıklı olan yanılıyorsam düzeltin..