Necati sakat, Hakan'ın kulak rahatsızlığı sürüyor. Hasan Kabze ise milli takımda.
Gerets'in 'Türkiye'nin en iyisi' ilan ettiği forvet hattı bir anda boşaldı. Konya maçında Hakan Kutlu'nun müdahalesine maruz kalan Necati Ateş'in omuzunda ayrışma olduğu ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanırken, Hakan Şükür'ün ise kulak rahatsızlığı sürüyor.
Gerets Sıkıntılı
Diğer forvet Hasan Kabze'nin de Üniversite Oyunları'nda olması nedeniyle Galatasaray'da Ümit tek forvet olarak kalırken, bu durum Gerets'i sıkıntıya soktu. Belçikalı hocanın, Malatya maçına Hakan'ın yetiştirilmesini istediği ve Hasan'ın da durumunu sorduğu öğrenildi.
Milli Olacak Mı !
Bu arada milli takıma seçilen Hakan ve Necati'nin durumları tartışmalı hale geldi. Necati'nin Bulgaristan maçının kadrosundan çıkartılması beklenilirken, ay-yıldızlı formayı giymesi merakla beklenen Hakan'ın yapılacak kontrolden sonra durumu belli olacak.
Açık Konuşmak Gerekirse Ben Öyle Düşünmüyorum. Ümit Karan'nın Performansı Hakan Ve Necati'nin Yokluğunu Hissettirmez. İliç'te Ümit'in Yanında Oynarsa Daha Çok Gol Atakcaklarından Adım Gibi Eminim. İliç'in Tekniği Zaten Ortada, Ümit'in Bu İstekli Tutumu Bizi Daha'da İlerilere Götürecektir.