ByCisse Arkadaşlar ben mega face patch kuramıyom çünkü mega sistemi import ederken eror hatasıyla karşı karşıyayım ok diyom gitmiyor nede desem gitmiyor dkz sin tüm versiyonlarını denedim yine olmadı hep aynı hata...
joker2000 Arkadaslar ben kurabildim. DKZ version 0.59 ni kullandim Yanliz bendede facelerin 30% hattali cikiyor!!
burak35 bozuk çıkması normal.çünkü o yüzler farklı paletlerden oluşuyor.oyundaki import ettiğin facenin üstüne palet rengi tutmamış olabilir.
SonKatip Anlattığım gibi yapsaydınız zaten en başından olurdu. Konu başlığına bakın: Mega face pack hatası...! Bence konu başlığını "Benim Hatam" olarak değiştir.
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: SonKatip Anlattığım gibi yapsaydınız zaten en başından olurdu. Konu başlığına bakın: Mega face pack hatası...! Bence konu başlığını "Benim Hatam" olarak değiştir. Yok abi millet zevk alıyo böle şelerden....Kendi hatalarından dolayı patch'lere hatalı diolar...Kurulum için gerekli yazıyı okumuyolar ondan sonra olmadı napcam???
oydemir Orjinal Mesajı Yazan: SonKatip Anlattığım gibi yapsaydınız zaten en başından olurdu. Konu başlığına bakın: Mega face pack hatası...! Bence konu başlığını "Benim Hatam" olarak değiştir. Aynen katılıyorum kardeşim ne desek anlamıyolar bi türlü hayırlısı bakem:)
Mc.Speedy Haklısınız Abilerim adı üstünde patch yani yama yama bölümüne bakacaklarına buraya bakıyolar...en basından bu zatan hatalı olan bi girseler olcak Tr ligi calısmaları...