Kimseyi suçlamak istemiyorum..emeğe saygı denen bişe var...Ama sayın yetkililer soruyorum bu update'in oyuna ne kadar katkısı var?
1-)İstiklal Marşı deseniz gzl olmuş fakat acaba kaçımız maça giriş sahnesini izliyo?
2-)Tezahüratlar gzl olmuş.
3-)Yeni eklediğiniz 4 yada 5 takım için oyuna pankart eklemek istemişsiniz ama o pankart yüzünden çoğu kişi oyunu kuramadı.Daha öncede belirttiğim dosya hatalı.
4-)e_text.afs dosyasına update demişsiniz değişen bi arkaplan resmi bide girişteki v2.0 yazısı.Sağ üstteki logoyu bile tsl apmamışsınız.Allahtan az buçuk anlıyorumda kendimde editleyerek oynanabilir bi hale getirebiliyorum.
5-)Kadro update'i dediniz avrupayla uzaktan yakından alakası yok...
6-)Anadolu kulüplerinde tüm oyuncuların ayağında tek tip krampon!!!
VE EN ÖNEMLİ SORUN!!!LÜTFEN BU KONUYA İLGİ GÖSTERİN!!!
TSL takımlarını lisanslı olan italya ligi üzerine yaptığınız için formalarda hiçbi türlü editleme yapmak mümkün değil...Beyaz formalı bi takımın sırt numarasıda beyaz...(Bkz Konyaspor).oyunda çok büyük bi eksik.Çoğu kulüpte bu sorun var...Editörelerle editlenemiyo...0_text.afs dosyası içinde bi dosyadan editleniyodu bi türlü hatırlayamadım.Siz zahmet edip uğraşmamışsınız söleyin bari millet kendisi editlesin...Bu sorunu göze alarak keşke kitserver ile ekleseydiniz tüm formaları...
Wallahi neler bekliyoduk neler bulduk...Yinede emeği geçen herkese teşekkürler..Bizim için karşıık beklemden çalıştınız...Ne kadar eksikte olsa SCN Webteam'e teşekkürler...