masterran Orjinal Mesajı Yazan: mertkan_41 burda benide klimse banlayamazz bunuda bilin ihihi, sevdim seni, enteresan adamsın :)
mertkan_41 FLoGEL HEPSİ SENİN BAŞININ ALTINDAN ÇIKTI.... BANA BU SUİKASTI SEN DÜZENLEDİN, BENİM KULLANICIMI MKULLANARAK BENİM TARAFIMDAN SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMIŞIN YÖNETİCİLERDEN YARDIM İSTİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SteGaNoS muahhaha ilginç bir ara böyle olaylar olmuştu :D benim üzerime atmışlardı muhahaha insanlara bakh yaaa
FloGaL ya sen kimsin kardeşim bea. allalalah beni delirtmey ulan yaz yaz gaza gel demi banane olm sonra senin şeyini temizlesinler varmı öle torpilli...
@lper ne diyon len sapıttınmı? neyse arkadaşlar her forumda böle bi manyak çıkar takmayın kafanızı :p
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: @lper neyse arkadaşlar her forumda böle bi manyak çıkar takmayın kafanızı :p katılıyorum ;)
FloGaL Orjinal Mesajı Yazan: @lper ne diyon len sapıttınmı? neyse arkadaşlar her forumda böle bi manyak çıkar takmayın kafanızı :p bende katılıorum bütün forumlarda vardır takmayalım düzelirr belki :D :D
mertkan_41 YA BEN CİDDİYİM!!! ATNI YERDE STAJ YAPIYORUZ, BEN YOKKEN AÇIK OLAN KULLANICIMDAN MSJLAR ATMIŞ, "MANYAKLIKLA ALAKASI NE!!!!!!!
FloGaL ya sen kimsin kardeş staj staj tutturdun alalalalah ne dion açık bırakmıcaksın demek kullanıcını
Detailer Bence böyle bir konuda flogal için açmak lazım sende özür dile bakiyim herkesten onca saçma sapan konu açtın :)