mustea MOSKOVADAN SADECE >>>900 OY ÖNDEYİZ... >>>ISTANBUL 2012 OLİMPİYATLARI İÇİN 9 ADAY ŞEHİRDEN BİRİ... >>>1 DAKİKANIZI AYIRIP OY VERİN, ŞU ANDA ISTANBUL OYLAMADA >>>BİRİNCİ DURUMDA!... >>>(HERKESE YÖNLENDİRİN LÜTFEN!!!..) >>> http://www.cnn.com/2004/SPORT/01/16/olympic.bids evet beyler biraz duyarlı olalım lütfen
mertkan_41 ok. babacan!!! attım, ya merak ettiğim konu direk bu anket tek elemelimi böyleyse herhalde türkiye açık ara gidiyo. kocaeliden MeRtKaN saygılarla...
mertkan_41 Orjinal Mesajı Yazan: Burak473 2012 olimpiyatlarının nerede oynanacağı belirlendi hala oy veriyorusunuz.. eeeeee ozaman nerede yapılıyoooo....
brave-heart Friday, January 16, 2004 Posted: 2:48 PM EST (1948 GMT) Haberin tarihi. Ben Cnn'nin yalancısıyım. Seçildi şehir. Olimpiyatlar Londra'nın.
masterran Orjinal Mesajı Yazan: CarlosSantana hehehehehe tam mizahlık konu olmuş :D aman hoca milletin maskarası mı yapıcaksınız bizi, valla editlerim bak önceki mesajımı :p :rolleye3:
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: masterran aman hoca milletin maskarası mı yapıcaksınız bizi, valla editlerim bak önceki mesajımı :p :rolleye3: sırf senin için değil bütün yutanlar için mizahlık olmuş :p
mertkan_41 HARBİDEN YUTTUK AMA GERÇEKTEN BİLMİYODUM BEN DAHA ELEME YAPILMADI SANIYODUM, BU FORMU YAPAN ARKADAŞ BİZİ TERS KÖŞEYE YATIRDI... KUTLARIM...